• 180
    ya arkadaş, bu adam ıslıklandıktan sonra elini kolunu sallayarak 'aferin, bravo, alkışlayın amk' der gibi hal ve hareketlerde bulunmadı mı? tamam hadi biz bi bok yedik, ıslıkladık, o herif ne hakla taraftara cevap vermeye kalkıyor? bence esas bunu düşünelim.

    ayrıca sonrasında aşırıya da kaçılmadı, gayet de dikkatli takip ettim. karşı karşıya kaçırdığı pozisyondan sonra kimse ıslıklamadı. hatta maç bitiminde ıslıklansın da deniliyor da, maç bittikten sonra da ıslıklanmadı. anlık bir tepki olarak, geçmişin de biriktirdikleriyle o anda taraftar patladı.

    tekrar soruyorum, biz bir halt ettik ıslıkladık, o sahada eli belinde gezinen arkadaşın suçu da bizim üzerimize yüklendi, eyvallah. peki o neden el kol yapıp taraftara cevap niteliğinde hareket kesiyor? çok mu haklıydı o tepkide? 'ben leş gibi oynuyorum ama siz ıslıklıyorsunuz he, aferin size!'.. islığa cevap olarak böyle bir tepki mi görmesi gerekiyor taraftarın?

    hatta dün akşam burak bunu yaptı, evvelden de sabri benzer bir tepki vermişti. hatta tribüne artist artist baktı çok haklıymış gibi.

    futbolcuya tepki saha içinde de olur. hatta saha içinde olsun zaten. gidip maçtan sonra evine bin-iki bin kişi gidip 'burak yılmaz defol git' demek daha mı mantıklı?

    hiç olmayan bir şey yapıldı statta sanki. dünyada da böyle olaylar oluyor beyler. ingiltere'de tribünler takımlarını dalga geçmeye kadar varan tepkilerle karşılıyorlar. real madrid'de oynanan kötü oyuna karşı klasikleşen 'beyaz mendil sallama' ritüeli var. mourinho'nun son zamanlarında chelseali taraftarların bir kısmı da mourinho'ya tepki gösterdi. hatta oyuncular da nasibini aldı.

    ultraslan'ın açıklaması da çok saçma. sanki oyun esnasında hiç tepki verilmemiş gibi.

    ya aga, peki siz neden karşıyaka maçında umut boş kaleye kaçırdıktan sonra 'umut bulut dışarı' diyip ıslığa boğdunuz? o adam playstation oynarken mi kaçırdı o golü? sahada değil miydi? ya da arda, fenerbahçe maçındaı sakat sakat sahaya çıktığında kötü oynadığında neden küfürlerle karşılık tepki gördü? adına tezahüratlar yapıldı? o adam da mahalle maçında mıydı peki?

    arda da, umut da ıslıklandıktan, küfür yedikten sonra el kol yapmadı tribüne. hatta ikisinin de gözleri doldu. ikisi de moral olarak sıfıra indi. o adamlara 'neden maç esnasında bu kadar tepki veriliyor?' demedi taraftarların bir kısmı? öznedeki arkadaşlar farklı oldukları için mi?

    bugün bu ıslıklama olayına tepki veren arkadaşlarım da forvet istiyorlar, biliyorum. ama böyle ıslıklamazsan, hatta ıslıklayana tepki gösterirsen bu adam daha çok yüz bulur, eli belinde gezinir. benfica maçındaki gibi dünya şeyime minare bir tarafıma diye dolanır. sonra da en ufak bir tepkide kalkar sana cevap da verir. hem de bu adam daha elini kolunu sallaya sallaya çook gezinir sahada.

    west ham sana 10 milyon verse de, çin'den de bu adama yıllık 5 milyon gelse de kabul etmez tabi. çünkü orada eli belinde afedersin nah gezer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın