resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 1583
    bu herif her gün seni seviyorum diyip elinde demet demet çiçeklerle eve gelen sevgili gibi. bir dönem sonra o çiçekler de, sevgi gösterileri de sıkıcı hale geliyor. dışardan tüm kızlar bunu örnek gösterir, adamın sahibi olan kız kıymetini bilmez o hediyelerin.
    amk ntv'de adamın 2015 yılında attığı en güzel 40 gol diye video gördüm ben. izledim hepsi de avrupa'da yılın en güzel 10 golü arasına girer. öyle karmaşık durum. şimdi bu iblis çıkıp acaip acaip goller atıyor, ama kıymeti yok. şımarttı bizi. oysa burak öyle mi? uzun mesafeli bir pası tek dokunuşla önüne indirip, bunu yaparken marke eden stoperi oyundan düşürse, sonra da akıllı bir plase ile topu yakın direğe bıraksa, trip yapmadan gol sevinci yaşasa falan... en az 3 hafta anlatmaz mıyız? e messi bunlardan her maç 1-2 tane standart yapıyor. bari özel günlerde yapsın sadece amk. adam şampiyonlar ligi finalinde 5 kişiyi ipe dizip gol atacak. ay bunun aynını geçen hafta atmıştı diyecez. futbola keyif mi katıyon, keyfini mi kaçırıyon anlamadım ki.

    psikolojiye bak amk. düşünsene arda'sın. türkiye'de tribünleri ayağa kaldıracak çalımı camp neu'da atıyosun. millet esniyor. neden? messi ibnesi yüzünden. bu saatten sonra çelenk göndersen faydası yok. o karı mutlu olmaz amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın