• 162
    ne yalan söyleyim takım çok umut vermedi ama oyuncularda istek var. forvet ve kanat transferi, üstüne podolski'nin dönüşü bize bayağı seviye atlatabilir.

    mustafa hoca gelmeden önce tarzını bilenler, oyuncuların farklı mevkilerde oynatılmasına alışın demişlerdi de ben hakan balta'yı sol bekte deneyip ısrar edeceğini düşünmemiştim. üstelik elimizde formda bir olcan varken. carole kupa maçında tam hazır gözükmemişti ve podolski'nin olmayışı nedeniyle olcan'ı ön tarafta kullanmak zorunda kaldı. belki bu ısrarın sebebi bunlardır. önümüzdeki 1-2 haftada göreceğiz. sağ bekte sabri'nin oynaması sanırım tarık'ın ayrılacağına, sabri'nin de sezon sonuna kadar bizle olacağına işaret. linnes* antreman açığını kapattıktan sonra bunun çok da önemi kalmayacak.

    donk orta sahaya ilaç gibi geldi. bayağı ikili mücadele kazandı. yalnız birkaç pozisyonda biraz ağır kaldı. yine de orta sahada kesici özellikte bir oyuncunun oynaması bizi rahatlattı. mustafa hocanın 1 orta saha oyuncusu daha istemesi sanırım donk'un katamadığı zaman zaman ihtiyacımız olan dinamizmi katmak adına yapılacak bir hamle.

    hocanın olcan-yasin değişikliğine çok anlam veremedim. sol bekte zaten ağır olan hakan balta oynarken, bu maçta defansı neredeyse beşleyerek oynayan olcan'ı çıkarıp, yasin'i almak riskli bir hamleydi. kontra atak için aldı muhtemelen ama yasin vasat bir kontra atak oyuncusu. üstelik form durumu da çok kötü. tribün tepkisi olmasa burak'ı çıkarabilirdi.* hatta ikinci yarı ortadan kaybolan sinan'ı bile çıkarabilirdi.

    sonuçta 3 puan aldığımız bir maç oldu. yapılacak olan 2 takviyeyle takım çok daha iyiye gidecektir. bu takviyeler gelene kadar önümüzdeki 1-2 haftayı kayıpsız geçmemiz lazım. şimdi geriye yaslanarak haftanın kalan maçları için totem yapma zamanı.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın