resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 10720
    16 ocak sivasspor macinin sadece onemli pozisyonlarini izleyebildim ve ilk dikkatimi ceken klasik burak yilmaz hatali kosusu oldu. sinan'in attigi golde o kadar yanlis kosu yapip yanlis konumlaniyor ki defansta, sinan kazayla ona pas atsa imkansiz gol olmazdi.

    birincisi acisi yanlis, top else kaleye net vurus yapabilmesi zor. ama asil onemlisi defansin arkasindaki bosluga dogru acilmasi gerekirken bodoslama kaleye yaklasan takim arkadasina zit yonde kosarak defansindan kendini gorebilecegi sekilde one cikiyor. defans onu gorur gormez ona dogru bir aci yapip burak'a yaklasiyor ve burak'in hem pas alma hem de top alirsa vurma sansini iyice bitiriyor.

    bir futbolcu dusunun, 30 yasini gecmis olsun, yillardir profesyonel futbol oynamis olsun ve ust duzey futbol oynarken hep hucum oynamis olsun. ve bu adam hala ceza sahasi ici pozisyon alma konusunda almanya'da 13 yasinda cocuklara ogrettikleri seyleri yapamiyor olsun.

    iste bu nedenle isliklaniyorsun burak. 13 yasinda alman bir cocugun gozu kapali ezbere yaptigi seyleri yapmadigin icin. spikerler cikip seni savunur tabi, futbol anlayisi ataninla tutanin iyi olacaktan ibaret olan insanlardan ne bekliyorsun ki? arkadas cevreniz de aynisi oh mis, herkes kral burak.

    kusura bakma burak. senin galatasaray'a geldigin sene 15 yasinda bir alman forveti takima katsaydik, hic top oynamadan yillarca bekletip sahaya cikartsak, ceza sahasi ici yer tutmayi, yer kaplamayi senden daha iyi yapardi. vasatliga o kadar alistik ki, seni bile nimetten saniyor herkes. vasat futbolculardan kurtuldugumuz gun ben de maclara gitmeye baslayacagim tekrar. iyi oyuncu olsun da demiyorum, sizin vasatliginizdan kurtulalim yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın