resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 10717
    kendisinin spor basınında eleştirilmemesinin; bütün hatalarına "ama vazgeçmiyor, üstüne gidiyor" denmesinin bazı sebepleri var. galatasaray taraftarı olarak bunu anlar ve kabul edersek elaleme kızmaktan kurtuluruz.

    1) 5 ay sonra avrupa şampiyonası başlayacak ve milli takımın santraforu burak yılmaz. alternatifi ise umut bulut. bu altyapı sisteminin ülke genelinde ne kadar kötü olduğunu gösterdiği gibi, milli takımın ihtiyacı nedeniyle spor yazarları ve bazı kesimler burak yılmaz'ın futbola küsmesini istemiyor.

    2) elinizi vicdanınıza koyup söyleyin. bugün burak ve umut'un beşiktaş veya fenerbahçe'nin forvet hattını oluşturmasını ister misiniz galatasaraylı olarak? kesinlikle istersiniz. dolayısıyla burak ve umut iyi algısını yaratmak rakip takımları tutan yazarların işine geliyor. galatasaraylı yazarlar da lobiye yaranıp haber yapmak için burak ile arasını olabildiğince iyi tutmaya çalışıyor.

    işte bu nedenlerle burak iyidir hoştur deniyor. spor yazarları açısından konuşuyorum, burak'ın forvetimiz olması herkesin işine geliyor.

    adettendir tanım da yapayım:

    maaşını 1 m euroya indirip yedek kulübesinde olmadığı sürece içim rahat etmeyecek, bu takımın ancak yedek forveti olabilecek kapasitede olduğunu yıllardır gösteren şahıs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın