resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 10716
    1 degil 2 degil 38785 hiç değil. her maç ısrarla kötü oyunu geçtim isteksiz oynuyor, umurunda değil takım . futbol oynamak falan da umurunda değil. sakatlıktan çıkmış bahanesi var, biz sanki bu adamı normal halinde hiç izlemedik. onu geçiyorum sakatlıktan yeni çıkan sneijder nasıl oynuyor , koşuyor takır takır. bu adama yazık değil bize yazık. adam durdugu yerden tribünleri ikiye bölüyor .zaten futbol olarak gram katkısı yok , gol kaçırdıkça kaçırıyor. karşı karşıya olsun uzaktan olsun fark etmez.

    dünyanın en yeteneksiz 2 forvetinden birisi. digeri kankası umut bulut zaten. çok garip bir nesil oldu bizim nesil. galatasaray tarihinin en iyi forvetlerinden ( hakan şükür ve drogba ) 2 adamı da izledi bu gözler, burak yılmaz ve umut bulut gibi ... neyse. bizim neslimiz travma yaşamış bir nesil. 2 tane forvetimiz var allah düşman başına verse gider onları bile döverim. siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz diye.

    bakın kardeşlerim, bakın güzel galatasaraylılar. anlıyorum bu adamı hala gram savunuyorsanız galatasaray'ı sevdiginizden. eskiden gol kralıydı, bize çok seyler kazandırdı kabul, ama adam 2 senedir öyle bir oynuyor ki yerine sopa diksen sneijder bir sekilde çarptırıp gol atardı. eskiden yarar sagladı diye sonsuza kadar bizde oynayacak diye birşey yok. o zaman alalım baros'u geri getirelim ? o da gol kralı olmustu ? hakan şükür hayatının sonuna kadar bizde oynasaydı 50 yaşına gelse bile yani. nasılsa eskiden gol kralı olmus , gol atamasa bile vefa , vefadır.

    bu burak yılmaz galatasaray'ın virüsüdür. bu adam aids gibi. diger insanlara da bulaştırıyor bu hastalıgını, hep beraber ölüyoruz beyler , yıllık 10 trilyondan fazla kazanıp her maç sayısız pozisyon kaçırıyor ve penaltı atınca aslan kesiliyor bu adam. her gün düzelecek diye bekliyoruz. her maç biseyler bekliyoruz olmuyor. adamın umurunda degil. bir de hakan şükür ile karsılastırıp o da kacırıyordu diyenler var. burak yılmaz okadar koşsun bir kere eleştirirsem adam degilim ama adam umursamıyor. parasını alıp ferrasine binip gidiyor.

    bu klüpten ya seve seve ya da sevmeyerek gideceksiniz burak yılmaz ve umut bulut kardeşler.

    ve 16 ocak 2016 yı unutmayın, galatasaray futbol klübü tarihinin en kötü iki forveti ile aynı anda sahadaydı. bunun da hesabı sorulur denizli hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın