resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 10710
    şimdi bakıyorum da bu vatandaşla ilgili televizyonlarda yapılan yorumlarda hep ''milli takım için çok önemli bir oyuncu'' konusuna parmak basılıyor. aq bize ne adamın milli takım için önemli olmasından. galatasaray'da ne verdiğine bakarız biz. sahada top rakipteyken mal gibi durup tribüne el kol yapan, tek düşündüğü kendi atacağı goller olan adamı savunmak için tek argümanınız bu mu. milli takımın altyapısı falan mıyız biz anlamıyorum ki. siktiğimin yerinde milli takımdan soğutuyorsunuz insanları durduk yere.

    bir başka konu da ''her oyuncu gol kaçırabilir, neden bu kadar çok eleştiriliyor'' konusu. e elmander dediğimiz adam bu adamın yarısı kadar gol atmıyordu ama el üstünde tutuluyordu. derdimiz istatistik değil bizim. sahada takım için bir şeyler vermeye çalışan oyuncuyu kimse ıslıklamaz. burak içerde oynadığımız efsane kopenhag maçında da sürüyle gol kaçırmıştı ama maç sonunda herkes onu alkışlıyordu. çünkü o gün mükemmel mücadele etmişti. bugün* bakıyoruz tepkilere kadar dünya sikinde değil adamın. tepkilerden sonra biraz gaza geldi de oynamaya çalıştı. ha yetenek ve oyun tarzı olarak da takımda yeri yoktur bence o ayrı mesele de bunların üstüne bir de sahada mücadele etmeyince haliyle tepkilerin odağı oluyor, olmalı da. hakan şükür'leri, jardel'leri izlemiş taraftarız biz. zamanında hakan şükür de çok ıslıklandı, olumsuz tepki aldı. ama bir kere taraftara bırakın el kol yapmayı, gönül koyduğunu bile hatırlamıyorum ben. koyduysa da haklıdır o. çünkü 36 yaşında bile deli gibi pres yapıyordu hakan. elinden geleni yapmadığı maç yoktur onun. bugün burak bey keyfi yerindeyken top oynuyorsa biz de sonuna kadar ıslıklarız arkadaşım. herkes bunu bilsin. kimse vazgeçilmez değil. hatta bazılarından vazgeçmek için çok geç bile kaldık.

    ama yine de bazı taraftarların uyandığını görmek güzel. ultraslanı falan taraftardan saymıyorum tabi ki, onlar ''sahibinin sesi'' statüsündeler çünkü. parayı ver yarın içlerinden bazıları aziz yıldırım'a da tezahürat yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın