• 168
    https://twitter.com/...s/688435219578355712

    1960'lardan 80'lere kadar solcular sağcıları amerikan uşağı olmakla, sağcılar solcuları moskof* uşağı olmakla suçladı.

    80'lerden itibaren 90'larla beraber özal amerikan uşağı olmakla; milli görüş de humeynici, irancı, şeriatçı vb. olmakla suçlandı.

    2002-2007 arası akp yine amerikan uşağı, bopçu, israil uşağı vb. şeklinde suçlandı.

    takriben 2012-2013'ten beri de mevcut iktidara muhalif herkes amerikan, rus, israil, ermeni, yunan, faiz lobisi vb. bir çok millet ve odağın uşağı olmakla suçlanıyor.

    özet geçiyorum, ülke kurulduğundan beri birileri ülkenin diğer kesimini birilerinin uşağı olmakla, vatan haini olmakla suçluyor. sebebi de bu diğer kesimin ondan farklı düşünerek aslında kendince yine ülkeyi daha iyi yaşanabilecek bir yer hale getirmeye çalışması ve bunu yaparkenki metotları.

    galatasaray sözlük'te, tribünlerde ve sosyal medyada olan bu. birileri takımın iyiliği için kendi düşüncesine göre hareket ederek bazı futbolcuları takımdan uzaklaştırmak istiyor, anında hakim görüş, zihniyet, ne derseniz deyin, tarafından takıma ihanetle, hainlikle suçlanıyor. yahu biz de galatasaraylıyız sizin gibi. farklı düşünceyi kabul etmek bu kadar zor mu? ben mesela bağımsız taraftarın yine burak yılmaz'a destek vermesini anlayışla karşılarım, ama tarafım bellidir yuhalarım. ama sen koskoca kulübün twitter hesabısın sen ne hakla farklı düşünen bu kadar büyük bir taraftar kitlene laf sokmaya kalkarsın? nasıl beni vefakar olmayan, iyi gün dostu taraftar diye lafın arasında nitelersin?

    acilen ilgili tweet silinmeli ve yanlış anlaşılmaya yol açmıştır şeklinde bir özür dilenmelidir. kulüp, taraftarlar arasındaki anlaşmazlıklara taraf olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın