resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 10683
    herif seni, kulübünü, aşık olduğun değerleri umursamıyor, elini kolunu sallayarak yürüyor sahada, bilerek faul yapıyor, takımı sabote ediyor. burada yazarımız gelmiş "ama gole giden adam ıslıklanır mı". adam olan zaten ıslıklanmaz. gole gideri geliri yok bunun. öpmüşüm onun gole gidişini gelişini. gol atsın yine ıslıklarım. pozisyon kaçırmak değil olay. bu lakayit tavırlar, umursamaz haller, koşmamalar, çaba yok çaba! yetenek var mı sanki? sene başından beri yok küser, yok gider, yok trip atar! takım arkadaşlarına bağırır! takım arkadaşı gol attı diye neredeyse üzülür. kankisiyle birlikte galatasaraylılık ölçer yok o taraftar değil bu değil der!

    sen kimsin burak? sen mi büyüksün galatasaray'dan? çetenizle hocaları göndermeye gücünüz yetti diye mi bu küstahlık?

    islıklanacak, ıslıklayacağım. bu takımdan gidene kadar ıslıklayacağım. tribünde tek kişi kalsam da ıslıklayacağım. bunu tepemize çıkarıp, metin oktay'ın hakan şükür'ün hakettiği lakabı bu penaltı topçusuna verenler desteklesin. umrumda bile değil. kendini galatasaray'dan üstün gören, o formayı hak etmeyen kim varsa ıslıklayacağım. gole gidiyormuş!! bu güne kadar öyle güzel oynadı ki "qralınız" şampiyonluk yarışındayız ya, çok önemli maç ya bu öptüğümün sivas maçı, gole giden adam ıslıklanmazmış!

    ben takımda karaktersiz futbolcu istemiyorum! bu benim için başarıdan çok daha önemli.

    edit: ben bu entry yazarken utanmadan penaltıdan(!) attığı golden sonra, penaltıyı aldıran ve sevinmeye gelen arkadaşının elini silkmiş, kameraya gidip armanın üstündeki 4. yıldızı göstermiş, "bunu ben aldım" demek istemiş. kendisini galatasaray'dan büyük sanan karaktersiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın