• 47
    sabri'yi ilk 11'de görmemle birlikte tüm yaşam enerjimi daha başlamadan alıp götüren maçtır. ulan şu mikroptan kurtulamadık anasını satayım bir türlü.

    kadroyu beğenenlere saygı duyuyorum fakat eldeki oyuncularla çok rahat bir şekilde sabri'siz bir kadro oluşturulabilirdi. böylece hakan da kendi yerinde oynardı. şimdi sanki sırf sabri oynasın diye defanstaki diğer oyuncular 1 sola kaymış gibiler amk. yani carole nerede mesela? carole sol beke, hakan sol stopere, chedjou sağ stopere ve denayer de sağ beke kaysa mis gibi bir defans hattı olur ve şu adı lazım olmayan mahlukattan da gözlerimizi arındırmış olurduk. yetti be kardeşim ya! oynatmayın lan şunu artık. bu akşam denayer onun yerine 100 kat daha iyi sağ bek oynar kesinlikle.

    hakan ve sabri bekleriyle, ileride 1 aydır topa dokunmamış burak'la ve sakatlıktan yeni döndüğü için haliyle şapkadan tavşan çıkartmasının bir hayli zor olduğu sneijder'le ve takımın en skorer oyuncusu olan podolski'nin olmadığı bu maçı kazanmamız gerçekten hiç kolay olmayacak. allah şimdiden ben de dahil tüm izleyeceklere sabır versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın