resim
Özgür Yankaya
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 128
    --- alıntı ---
    süper lig'den amatör kümeye!

    edirne bölgesi hakemlerinden özgür yankaya, süper lig'de yönettiği karşılaşmaların ardından ilk kez süper amatör ligi maçında görevlendirildi.

    merkez hakem kurulu (mhk), süper lig hakemi özgür yankaya'yı süper amatör ligi10. haftasındaki uzunköprüspor-18 kasımspor maçına atadı. kasımpaşa-trabzonspor karşılaşmasını yöneten yankaya, tartışmalı kararları nedeniyle eleştirilmişti.

    türkiye faal futbol hakemleri ve gözlemcileri derneği edirne şubesi tarafından açıklanan hakem listesine göre yankaya, edirne'nin uzunköprü ilçesi'nde pazar günü saat 14.00'da oynanacak olan ve 'uzunköprü derbisi' olarak anılan süper amatör llgi 10. haftasındaki uzunköprüspor-18 kasımspor maçında düdük çalacak. yankaya'nın yardımcılıklarını barış düşova ile sabri kalem yapacak.

    mhk cezalandırdı
    spor toto süper lig'de en son geçtiğimiz aralık ayında kasımpaşa ile trabzonspor'un 1-1 berabere kaldığı mücadeleyi yöneten yankaya, verdiği kararlar ve penaltı pozisyonları nedeniyle eleştirilmişti. mhk, yankaya'yı cezalandırarak süper lig'de ikinci yarısının ilk haftasında görev vermedi ve süper amatör ligi karşılaşmasına atadı.

    --- alıntı ---

    kaynak : https://mobile.twitter.com/...s/688323607332810752
App Store'dan indirin Google Play'den alın