• 24
    1-0 fenerbahçenin kötü futbolu ile sona ermiş maç.

    şampiyonluk yolunda kötü oynadığın maçları da kazanabiliyorsan kendine avantaj sağlarsın. büyük takım kötü oynadığı maçları da kazanmasını bilecek. ama gel gelelim çok kötü oynayarak maç kazanıyorsan, çekirgenin sıçrayabildiği kadar uzağa gidersin. bir yerde dur derler. sanmıyorum bu şanslı gidişler daha sürsün. en kötü bizimle karşılaşacakları maça kadar sürer, diğer maçları kimle bize kadar bilmiyorum ilgilenmiyorum ama bize de bu şekilde gelirlerse tarih sayfaları acayip şeyler yazılmak üzere birkez daha galatasaray'ın önüne konacaktır.

    maçın hakeminin de yürekli olduğuna inanmıyorum. taraflı olduğum için değil, şu maçta gözü kapalı iki kişi atardım ben. her itirazda gelip birileri itti kaktı hakemi. senin otoriten nerde? senin hakemliğin nerde diye sorarlar adama?

    son olarak bir şey rica edicem sayın daum'dan lütfen bizim maçta da roberto carlos ile başla, mehmet topuzu falan da koyarsan harika şeylere imza atmış olacaksın. keita'nın karşısında carlos olsun, futbolu neden bırakmadığını sorgulasın istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın