resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 10658
    bir an evvel gönderilmesi gereken futbolcu. 2013 yılında mükemmeldi, şampiyon yaptı adeta attığı 32 golle. o sene kraldı çünkü çift forvettik, takım çalışıyordu, önde oynuyorduk oyunu. ama o oyun bitti, sneijder geldi, önde tek forvet oynuyoruz artık. tek forveti de sittin sene oynayamaz bu adam, oynayamıyor da. her geçen yıl değeri de düşüyor. sözleşmesinde aldığı para inanılmaz. taksit taksitte ödesek gitmeli kendisi.

    ayrıca kendisi gençken bjk taraftarıydı ama o taraftar kendisinin ne annesini ne babasını bıraktı. her takımdan kötü ayrıldı hep laf yedi. başarıları kazandığı, mutlu olduğu yer florya oldu kendisinin.

    kendisinden hoşlanmıyorum hiç ama hamza beyde fenerliydi önceden yada ergün pembe trabzonluydu bize gelmeden evvel. galatasaray taraftarı olduğunu düşünüyorum. bir forma için mücadele ettiğinizde işin rengi değişiyor bana göre. gökhan gönül'de kartal dövmesi vardı fener'e gelirken. rüştü fenerli değildi mesela. fener taraftarına 4 yapan, beşiktaş taraftarına sus yapan bir adamda kendisi.

    yuhalanmayı haketmediğini düşünüyorum ancak süresi doldu galatasaray'da. en azından bu galatasaray'da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın