• 3
    nba'in en düz takımlarından biri. yıllardır(charlotte bobcats'in de başından beri) bir atraksiyonları yok. ilk başlarda çok kötü takımlardı ama üst üste draftlarda ilk sıralardan seçerek biraz daha toparladılar. son yıllarda nba'de doğunun kötüleşmesiyle(bu sene hariç) orta sıra takımı haline geldiler. rahatlıkla nba'de draftların en başarısız takımı diyebiliriz. fazla araştırmadan bu kadar yıl üst üste iyi sıralardan bilmeyen bir adama seçtirtsen, zaten iyi olması beklenen oyuncular belli mutlaka daha iyi seçimler yapardı.

    birkaç sezondur da ne draftta iyi pozisyon alabilecek şekilde diplerde olabiliyorlar ne de bir şeyler yapabilecek kadar yükseklerde olabiliyorlar. oyuncularının çoğu orta sınıf. yıldızları olarak gördükleri al jefferson modern basketbol olan pace & space oyununa uygun değil, kemba walker ise overrated bir oyuncu. çok da dengesiz. bu sezon nicolas batum hamlesiyle takımın yaratıcılığını arttırdılar ve daha çok yönlü hale geldiler. koçları steve clifford fena işler başarmıyor. çok iyi diyemem ama bir iki sezondur charlotte'ta gelişim var. fakat dediğim gibi potansiyelleri çok sınırlı bir takım.

    bu sezonki draft seçimleri frank kaminsky kolejdeyken çok beğendiğim bir oyuncuydu. seçildiğinde de neredeyse herkes(başta kaan kural) fiyasko olarak değerlendirmişti. ben ise ümitliydim. net bir şekilde yanıldığım görünüyor şu ana kadar. ben kariyer açısından hala ümitliyim bakalım ne kadar daha yanılmaya devam edeceğim. :)

    özetle tertemiz bir revizyon olmadıkça bir yol olmaz charlotte'tan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın