• 48
    liverpool olarak yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz. ligde yapılan 5 maç sonunda 15 puan ile lideriz. 5 maçlık süreçte 15 gol atıp sadece 1 gol yedik. ilk haftadan itibaren aynı iştahla ve takım oyunuyla yolumuza devam ediyoruz. son 2 haftada 2 zorlu maç yaptık. tottenham ile içeride ve arsenal ile deplasmanda. tottenham karşısında rotasyon yaptık 3-0 galip ayrıldık. arsenal'a karşı hazırlıklıydık önemli bir deplasmandı ve 3-0 galip ayrılmayı bildik.

    şu ana kadar herşey istediğimiz gibi gidiyor. önümüzde chelsea,city,united maçları kaldı. hedefimiz bu 3 zor rakibide geçip 3de 3 yapmak. o zamana kadarda fazla puan kaybetmeden ilerlemek. ilk yarı olarak hedefimiz 57 puandan en az 50 puan almak. yani sadece 2 mağlubiyet 1 beraberlik toleransımız var. umarım namağlup geçeriz ilk yarıyı ama çok zorlu rakipler var.

    yakın bir gelecekte takıma son 1 transfer daha yapmayı düşünüyorum. mentalitemize uygun genç ve dinamik bir oyuncu katılacak takıma. umarım bu oyuncuyla daha iyi yerlere geliriz. herkese bol şans.

    albertxx
    liverpool menajer
App Store'dan indirin Google Play'den alın