resim
Volkan Pala
Takım:Balıkesirspor
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 29
    baktım ki gs sözlük altyapı oyuncusu övme timi toplanmış, bir kaç oyuncu hatırlatayım dedim;
    (bkz: cafercan aksu)
    (bkz: özgürcan özcan)
    (bkz: cem sultan)
    (bkz: ismail berk ünsal)
    (bkz: anıl dilaver)
    (bkz: mertan caner öztürk)

    bunların hepsi altyapımızın ürünü çocuklar. hepsi altyapılarda fırtına gibi eserken a takıma gelince dut yemiş bülbül gibi, oruca başlamış hakan şükür gibi suskunluğa bürünüp ondan sonra anadolu turuna başlayan gençlerimiz. bazısının şu an futbol oynayıp oynamadıkları bile belli değil. daha bir kaç yıl önce aynı şeylerin söylendiği anıl dilaver en son van belediyespordaymış mesela. hatırlayan var mı anıl dilaver'i.

    volkan pala'nın bunlardan bir farkı var,o da pek de başarılı sayılamayacak olan genç takımlar performansı. bulabildiğim rakamlara göre hiç de öyle yüksek gol rakamlarına ulaşamamış. u16 takımında iken epey gol atmış ama 2013'den beri oynadığı u17, u19 ve u21 takımlarında toplam 7 gol atmış sadece. kötü bir örnek olacak ama batuhan karadeniz'in paf takım maçlarında 86 maçta 226 golü varmış (rakamlar hatalı olabilir). o yaşlarda fizik üstünlüğün varsa bu rakamlara ulaşmak çok zor değil. ama sadece 7 gol biraz az sanki.

    hava toplarında iyiymiş filan geçin bunları lütfen. o boyda olup da hava toplarında iyi olmayacak tek futbolcu burak yılmaz**. bu yüzden havadan gelen topu kontrol edebilen her oyuncuyu bir şey sanmayalım. fikrime gelecek olursak bu çocuk şansı yaver giderse en fazla mehmet batdal kadar olur.galatasaray kariyerinde ise muhtemelen önümüzdeki iki kupa maçında, o da yedekten gelerek izleriz, bir yıl sonra ise adını kimse hatırlamaz. iki sene sonra bayburt grup özel idarespor'da kupada karşımıza çıkar, bir yerlerden tanıdık gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın