• 13
    ofsayta seri giriş yapma ihtimalini göze alarak net şekilde söylüyorum ki anlamsız bir metal parçası için yapılan ziyan mücadelenin 2015-16 versiyonudur.

    benim açımdan kupa ancak maça 4 tane 18-20 yaş arası topçu ile başlarsak bir anlam ifade edecektir. ha oturup izliyorum maçları, bekliyorum ki kulübedeki sübyanlar oynasın, izleyelim görelim. belki yeni bir arda kazanırız. bu sene başında başlaması ve gelecek sene de devam etmesi gereken geçiş ve gençleşme döneminde altyapıdan gelecek ve ilk 11'i yedekleyecek, oynayacağı 5-6 maçta sırıtmayacak 1, yazıyla bir adam dahi çıkartmanın karı kupayı kazanmaktan daha fazla.

    hayır altyapı takımlarımız da benzer taktikler ile oynuyorlar. 3-5-2 oynamadığına göre sağ ve sol bekimiz, 4-6-0 oynamadığına göre forvetimiz var altyapımızda. misal veriyorum bu akşam:

    cenk - sağ bek altyapı - denayer - koray - carole - donk - orta saha altyapı - sinan - bilal - sol açık altyapı - forvet altyapı kadrosu ile çıksak daha iyi oynamayabiliriz ama ne kadar daha kötü oynayabiliriz ki? tamam bu maçı kazanırsak liderlik garanti ama, ilk devre 4 tane altyapı oyncusu ile başlayalım, eğer hakikaten çok çok kötülerse 2. devre yerine yasin selçuk falan girer. kalan 2 tane altyapı oyuncusu ile transfer yasağı bulunan karşıyaka'yı yenemiyorsak o zaman lağvedelim komple altyapıyı, sıfırdan kuralım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın