resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10650
    kendisini beğenmeyen büyük bir kitle var. dolayısıyla bu adamın gitmesi için her şeyi yapıyorlar. ben bu kitleye kızamıyorum. ben aziz yıldırım iyi bir şey yapsa da övmem mesela. burak yapsa da övmem. umut yapsa da övmem. sabri yapsa da övmem. artık o noktaya geldi olay çünkü. haksız bile olsa, bu adamların gitmesi için her şeyi yapmaya çalışıyor taraftarlar.

    bunun sorumlusu yönetimdir, iki forvetle biz şampiyonlar liginde de yeterli takımız yea diyen hocadır. iki forvet alıp, eldeki iki forveti gönderip, sinan ve poldi'yi de forvette 3. seçenek olarak düşünmeyenler utansın.

    yarın burak yılmaz bir mağlubiyet sonrası refleks olarak dudaklarını yukarı oynatsa, taraftarlar herife bak kaybettik gülüyor diyebilir. ben bu taraftara kızmam. paşazadeler milyon euro'lar kazanıyor. çin'den teklif geliyorsa, seni taraftar istemiyorsa gideceksin. ingiltere'den geliyorsa, taraftar istemiyorsa seni yönetime baskı yapacak, gideceksin. taraftar önemli. taraftar olmasa siz yoksunuz.

    brezilya'da insanlar batarya denilen ama bildiğin köle kampı olan yerlerde ailesine para göndermek için çalışıyor. ailesinden uzakta. işin acısı, para istediklerinde dayak yiyorlar. başka yere gidemiyorlar. çünkü ellerinden nüfus cüzdanları ve çalışma kartları alınıyor.

    bunların olduğu dünyada, burak efendi kusura bakmasın. 2+2=4 bile dese eleştirilir. doğru mu ? değil. haklı mı insanlar ? haklı. burak kusura bakmasın. gidecek veya kalınca böyle tepkilere alışacak. 2-3 sene daha burada kalırsa da simge futbolcu değil, küfür etmekten gına gelmiş kazma forvet olarak anılacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın