resim
Charles Austin
Takım:Swindon Town
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.88
Uyruk:İngiltere
  • 41
    kendisinin sözlük tarafından abartıldığını düşünen kişi sanırım paralel evrende 2-3 yıl geride yaşıyor ve burak yılmaz'ın gol atabilen, drogba ile beraber oynayan hallerini izliyor sanırım.

    bu takımın şuan as forveti umut bulut? aloooo? sesim geliyor mu oraya? umut bulut milli forma giyiyor tabi ya pardon. milli takımda oynadığı için şuanda umut bulut > charlie austin.

    premier ligde ortalamanın üstünde bir forvet performansı gösteren, sene başında qpr bırakmadığı için şuan alt ligde mücadele eden bir futbolcudan bahsediyoruz.

    kimse bu adama suarez filan demedi zaten. lafı kıçından anlamaya gerek yok. oynadığı takımdan yola çıkarak yorum yapan adam gelmiş "video izleyip gaza geliyorsunuz." diyor. elmander'i de bolton wanderers'tan almıştık. hatırlatmak isterim.

    şuan takıma önemli bir forvet oyuncusu alabilecek ne maddi olanağımız var ne de o forveti bulup getirebilecek kapasitede bir yönetimimiz var. biz şuan leonard kweuke'nin, vedat muriqi'nin filan peşinde koşuyoruz bilmem farkında mısınız? ve bu futbolcuların yanında charlie austin zlatan ibrahimovic kalır.

    ...ama dur ya ingiltere milli takımında oynamamıştı. yazdıklarımı sileyim... ya da silmeyeyim ibret olarak dursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın