• 16
    yapılındı edilindi diyerek herkesi toptan aynı kefeye koyarak eleştirerek yalanın zaferini kutlama peşindekilerin son sözüm ona ironi bayrağı. bu arkadaşlara göre luce gerets falan da bizim yüzümüzden gönderilmişmiş. nereden biliyorsun? luce'yi eleştirenlerin, manicini'ye sövenlerin, arkasından ağlayanların, prandelli'ye kuşku ile bakanların aynı ya da farklı adamlar oldukları ne malum? bırakın babacım bu genelleyerek otomatikman bay doğru olma işlerini. herkes kendi adına konuşur. birini eleştirecekseniz de sen sen sen diye açık açık çatır çatır eleştirin.

    kendi adıma ne prandelli'ye dilendim, ne mancini'ye ne de başkasına. rijkaard'a, skibbe'ye dilendim. skibbe konusunda erkek gibi çıkıp sözlükten özür dilemişliğim bile vardır. kimseye de "o0o0o0 ben demiştim diyor görüyor musunuz dlsadksalşdsa" diyerek sözde kurnazlık yaparak üste çıkmadım. zira kimsenin aptal olduğuna inanmıyorum.

    gelir gelmez sövmekte haksızmışız hamza'ya. daha gelmeden nasıl bir faşist olduğunu sen göremiyorsan ben ne yapayım? konya'da hasbel kader doğru çıkardığı kadroyu bozup futbola ve şansına ihanet adamın hoca olmayacağını öngöremiyorsan benim suçum ne? ne yapak panpa içimize mi atak?

    kimseyi suçlamadım hamza'nın ne olduğunu görme konusunda. sadece skorlar iyiyken eleştiri yapanlara ad hominem'in dibini yaparak saldıranların bugün neden suskun olduklarını da sormamız hak doğrusu. aman x yazar kişisi ne der diyerek yazmamazlık edecek de halimiz yok. kimse kusura bakmayacak.

    edit: ha atlamışım bir de biz galatasaray'ın başarısız olmasını haklı çıkmak için istemişiz. istedim evet. ama asla haklı çıkmak için değil. galatasaray bir an önce bu kamburdan kurtulsun diyerek bu aşağılık suçlamalarla karşılaşacağımızı bile bile istedim. ha benim istememle mi oldu? hayır hamza başarısız çapsız diye oldu. haklı çıktık. olan şampiyonlar ligine, lige oldu. sneijder bir yaş daha yaşlandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın