resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7552
    hala kötü antrenör olduğunu kabul etmeyenler var. enteresan bir durum.

    kadro planlama, süreç yönetme, iletişim, diyalog zaten antrenörün işidir. insanlar antrenörleri ne sanıyor anlamıyorum. 4-5-1 oynuyoruz, orta sahalar 12 kilometre mesafe katedecek, kanatlar içeri kat edecek, forvet top tutacak. bitti. bu mu antrenörlük ?

    football manager serisine hep önem veririm. adamlar iyi kötü teknik direktörlüğün tüm yönlerini yansıtmaya çalışıyor. idmanları, konuşmaları, transferleri verin diğer personellere. siz sadece takım kurun. dortmund ile almanya'da ilk 3'e giremezsiniz. neden ? çünkü antrenörlük, teknik direktörlük sadece sistem belirleyip, diziliş tayin edip çıkın oynayın demek değil.

    ancelotti oyuncu ilişkileri sayesinde çok başarılı. adam sistemi tayin ediyor, gerekli yerlere özellikleri belirtip adam istiyor, işini yapıyor.
    mourinho keza aynen. pep guardiola da öyle. onun oyuncu ilişkilerini pek bilmiyorum gerçi. fergie, dünyanın en düz orta sahalarını sadece koşuyorsa ve sıradan teknikleri varsa elit ortasahalar gibi gösterirdi. fletcher ve carrick orta sahalarından pogba-toure verimi alan adamdır fergie.

    yoksa ben de 4-2-3-1'de bekler ileri geri çalışacak, stoperlerden biri oyun kuracak, orta sahalar 12.5 kilometre altında mesafe kat etmeyecek, açıklar orta saha çizgisinin gerisine kadar gelip pozisyon alacak, 10 numara rakip defansif orta sahaya baskı yapacak, forvet oyuncusu top tutacak ve kornerlerde savunmaya gelecek demeyi biliyorum. bunlar hocalıksa, manchester united eqlesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın