resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 107
    iş biraz uzamaya başladı. bugün de takımı ile antrenmana çıkmış. grosskreutz daha bizim oyuncumuz iken stuttgart ile idmana çıkmamış mıydı ?

    umarım son anda bir sıkıntı çıkmaz transfer konusunda. çünkü norveç'te özetlerden, avrupada ise 90 dakika izlediğim linnes, bayağı iyi bir sağ bek. avrupa'da son zamanlarda sağ bek konusunda sıkıntı yok. yani, eboue gibi bir adam bile ingiltere 3. liglerinde kullanılmıyor. neden ? geçen başlığını açtığım tendayi darikwa bile ingiltere alt liglerinde bek oynuyordu. ve adam hakikaten iyi. avrupa'da artık 14-15 yaşında tekniği sıradan olan tempolu çocuklardan, tekniği iyi bekler yaratıyorlar. avrupa'da sağ bek sıkıntısı yok. linnes norveç liginde oynadığı için; ingiltere, almanya için risk. fransa, italya için ise büyük risk. adamlar sağ bekte bolluk var diye, almıyorlar. bizim telles'i aldığımız zamanda da sol bek kıtlığı vardı. o dönemde sol beki sıkıntısız tek büyük takım real madrid idi hatta, marcelo ve coentrao vardı adamlarda.

    linnes bizim için kanımca risk bile değil. tarık ve sabri' nin oynadığı yerde linnes risk değildir. hele 2 milyon euro bonservis, 1 milyon euro maaş ile alıyorsak, çok güzel bir transfer olacak.

    umarım pürüz çıkmaz bu transferde. linnes sağ bekte çok güzel olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın