• 14
    benim için de kendisinin yeri apayrıdır. 13-18 yaş arası lisanslı oynadığım dönemlerde ne zaman torpil mevzusuyla hak yense, ne zaman benden daha iyisi karşıma çıksa, ne zaman imkansız gözüken olaylarla karşılaşsam rocky aklıma gelirdi.

    rocky'nin en büyük güzelliği, ilk filmde apollo creed'in rocky'yi öyle veya böyle yenmesidir. çünkü daha ilk filmden rocky çıkıp masaya vursa, pek inandırıcı olmayacaktı. mesela clubber lang'e önce yenilip sonra hırsını ortaya koyup darmadağın etmesi güzel olaydır. ama 4. filmdeki ivan drago olayı, bambaşka bir mevzuydu. kanımca o ebatta iki boksör maç yapsa, drago ebatında olan maçı domine eder. rocky'nin maçı alabilmek için çok çok uzun süre floyd mayweather tarzı bir adamla nasıl kaçarak puan alırım tarzı çalışması gerekir. pataklaya pataklaya maç kazanmak, bilemiyorum.

    ama 1, 2, 3 ve son olarak rocky balboa filmi muazzamdır. son filmde de ne kadar bitti denilirse bitsin, siz bitmediğini iddia ediyorsanız sizin için bitmemiştir mevzusunu kanıtlar. 20 yaşında 130 kilo musunuz ? daha ortalama 50 seneniz, genç gözükeceğiniz 25 seneniz var. robert downey jr'a bakın. 30 diyelim. kilo verebilirsiniz.

    22 yaşında beğenmediğiniz bir bölümden mi mezun oldunuz ? tekrar deneyin. okul boyunca çalışın. iş tecrübesi olan, 26 yaşında birini işe alırlar. ingilizce yanına bir yabancı dil daha ekleyin.

    sly, bize rocky serisi ve creed filmi boyunca çalışın der. çalışın, çünkü siz çalıştıkça kapılar açılmadıysa bile kapıyı kıracak güce erişebilirsiniz.
    güzel ödül sly, bowie' nin üzdüğü günlerde güzel ödül.
App Store'dan indirin Google Play'den alın