resim
Emre Utkucan
Görev:Futbol Ve Scout Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 268
    galatasaray çıkıp her kap açıklamasının son satırına o transfere scout ekibinin dahiliyeti ile ilgili bir bilgi yazılmadığı sürece gerçekten bunların başarılı olup olmadığı bilemeyeceğiz. eleştirilecek bir durum yok yani şuan ortada. bu adamların önerileri dikkate alınıyor mu bilmiyoruz veya alınması düşünülen oyuncular scoutun data base'inde var mı diye sorgulayıp onlardan fikir alınıyor mu bilmiyoruz. yabi belki scoutlar hakikaten efsane önerilerde bulunuyor ama sallanmıyor bilmiyoruz çünkü transfere karışan dünya kadar adam var bizde. ünal başkan, terim'in muhalefetine rağmen adam aldı gidip yani terim'in bile her önerisi dikkate alınmıyorken bu adamların ne derece dikkate alındığı çok havada bir konu.

    ben olsam bizim durumumuzdaki bir klüp için eksiklerin hepsini scout önerileri içerisinden alırım bundan daha uygun ortam yok şu anda. galatasaray bildiğimiz galatasaray olsaydı da her sene sonu 2 tane scout önerisi adam alırdım.

    ek : bu arkadaşların görevleri ile ilgili bence çoook büyük yanlış anlama var.

    scout ekibi oyuncu almaz, satmaz. oyuncularla ilgili bir database oluşturur ki bu günümüzde çok kolaydır, bu database'in içeriği ile ilgili konuları boş verelim ama kendilerine transfer ile ilgili karar veren merciler itibar etmediği sürece maalesef hiçbir işe yaramazlar.

    buradan hareketle bence iyi bir scout ekibi kurmak çok kolaydır ve zaten bence olay da bu değildir. yoksa ne olacak ayırırsın bütçeyi ve ulaşamayacağın bilgi kalmaz. önemli olan mentalite, scout ekibine itibar etmek istiyor muyuz istemiyor muyuz? al getir porto'nun ekibini önerilerini sallama hatta önerilerini bile alma ne işe yarar?

    biz bu ekibe gerçekten itibar etseydik yaz boyu harcadığımız paranın tamamına bütün eksiklerimizi çok büyük ihtimalle taş gibi adamlarla kapatırdık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın