resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1132
    oynadığı maçlarda mutlaka skora etki edecek hareketi var. yani skora etki etmese bile var. dolayısıyla bir kanat forvet olarak etkili olduğu açık.
    oyun stili benim beğendiğim tarz bir stil. gösterişsiz. hedefe yönelik.
    önceki sezonlarda maç içerisinde hajrovic gibi kopuk görüntü sergiliyordu, fakat şimdilerde en azından 60. dakikaya kadar oyunun içerisinde. sonrasında da defansif mücadeleyi bırakmıyor.

    yasin'den iyi oyuncu mudur, kötü oyuncu mudur bilemiyorum, çünkü yasin geçen sezon form tutmuşken galatasaray'ın şampiyonluğunda bence sneijder ile birlikte en önemli aktör oldu. ama şu formuyla yasin'den çok daha faydalı oynadığı kesin. dolayısıyla yasin'i oynatmak için asıl mevkisi sol olan podolski'yi sağa kaydırıp bu oğlanı yedek bırakmak yanlış karar gibi duruyor. rahatlıkla şunu söyleyebilirim süperlig'de sneijder, podolski, sinan üçlüsü maç başına 1,5 skor mutlaka üretirler. büyük zenginlik. hele devre arası transferde önlerine duvar olmayı becerebilen adam gibi bir forvet alınırsa performanslarının ucu çok açık. böyle oyuncuları oynatmaya mecburuz, eğer üreten kulüp olmak istiyorsak.

    ayrıca sinan'ın forma bulması yasin için de doğru karar. çünkü kendine gelir ve form tutarsa galatasaray için büyük kazanç olur. general olmadığını, asker olduğunu hatırlamalı. takımın ona oynamadığını, onun takıma oynaması gerektiğini ve formasının kıymetini bilmeli. çünkü başka bir sezon ona o 7 numaralı formayı vermeyebilirler. bazen rekabet ve stres insanın zincirlerini kırmasına yol açıyor. 14/15 sezonunda yasin'in oynadığı ilk yarı maçlarında baya dümdüz, faydasız bir adam gördük sahada. ama çalıştı hakkıyla formayı kazandı. yine yapmaması için hiç bir sebep yok. üstelik böylece galatasaray seyircisini kendisine düşman etmez ve 2-3 sezon daha takımda forma giyebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın