resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1131
    özellikle forvet pozisyonunda oynasınlar diye takımda tutulan kazmaların gol atarak, asist yaparak, duvar olarak, top indirerek veya toplu adamın önünü açacak şekilde boş koşu yaparak skora katkılarının minimum olduğu sezonda gol/asist konusunda en başarılı isim podolski'nin sakatlığı sayesinde kadroda yer bulmuş ve bir nebze olsun içimin acısını azaltmıştır.

    arkasında kreatif özelliği (-) değerde olan tarık ile oynamasından ötürü değişebilecek olmakla birlikte kendisi hakkında tespitlerim şunlardır:

    göreceli eksiler ile başlayayım:

    1) 60. dk öncesi ve 60. dk sonrası iki sinan izliyoruz. 60 dakika çok iyi ama sonradan (takımın toplu yorulmasının da etkisi olabilir) oyundan biraz düşüyor. normal; düzelebilir.

    2) topla, özellikle kanattan dripling yaparken biraz verimsiz -ki bunda a) tarık denen adamın bindirmemesi b) ters ayak ters kanat oynamasının payı büyük-. sorun değil.

    3) forveti besleyebileceği pozisyonlarda kendi gitmeyi tercih edebiliyor diyeceğim ama forvette umut olduğundan çocuğun oyun karakterinin mi bu olduğunu yoksa "nasıl olsa versem kaybedecek" diye düşünerek mantıklı bir tercih mi yaptığını tam kestiremiyorum.

    4) biraz daha takıma oynaması lazım diyeceğim ama bu kadar kazmanın oynadığı takımda oynayabileceğini göstermesi için kendine oynamasını çok da mantıksız bulmuyorum.

    artıları:

    1) içeri penetre ettiğinde çok etkili.

    2) nereye ne zaman kaçacağını ve nereye vuracağını türk ileri uç elemanlarımızın hepsinden daha iyi biliyor

    3) bu takımda net 11 oynayacak tekniği var

    4) patlayıcı koşusu çok iyi

    poldi sakatlığında kendisine forma verileceğini düşünüyorum. bu şekilde kendisini gösterme telaşı içine girmeyen ve takıma oynayan bir sinanın uzun vadede bizleri çok mutlu etme ihtimali var. umarım sabri, semih, emre ve daha bir çok gencin yaptığı gibi mevcut hali ile yetinmeye çalışmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın