resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 719
    bir galatasaraylı olarak haz etmeyebiliriz fakat adam beşiktaşlılar için biçilmiş kaftan. bir kere hasta beşiktaşlı. ikinci boşboğaz bir adam da olsa, kendisi çok çalışkan ve çok sabırlı. egosunu beşiktaş'ın önüne koymuyor. şenol güneş'i sevmediği halde beşiktaş'a çözüm olduğu için getirdi. süper ucuz kaliteli transferler yapıyor. az alıyor öz alıyor. tarık çamdal gibi mallara 5 milyon euro'lar saçmıyor, burak yılmaz gibi kazmalara yılda 13 milyon lira vermiyor. ünal aysal gibi ilk zorlukta kaçıp gitmiyor. beşiktaş için iktidara yalakalık yapıyor. kısacası beşiktaş için illegal olmayan her şeyi yapıyor. hiç kusura bakmayın galatasaray'ın 15 senedir böyle başkanı yok, buna ünal aysal da dahil. görünen o ki güzel günler onu bekliyor. yaşı da genç. galatasaray'ın böyle genç ve galatasaraylı başkanı olsaydı da on bin lira borcum olsaydı.

    edit: ünal aysal araba kullanması bilen bir adamdı. arabası vardı. hızlıydı. epeyde yol almıştı. fakat ayağı gazda değil frendeydi. zaten ilk kazada yarışı bıraktı.

    fikret orman ise araba kullanmasını yeni öğrendi. arabası yokken har borç derken araba aldı. pek yol kat etmiş değil. hızı da yok hatta şimdilik yavaş. epey de kazası var. fakat ayağı gazda ve ivmesi yüksek. yarışı bırakmak ise aklında yok. çünkü adam bu iş için her şeyi göze almış.

    bu örnekleri anlayan adam benimle polemiğe girmez. anlamayan adam da cevap vermeden önce iq testi yapsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın