• 41
    şu pozisyonu sneijder kaçırsa...

    evet işte zurnanın zort dediği yer. evet o golü sneijder kaçırsa güler geçeriz. ama umut kaçırınca çıldırıyoruz. nedeni bizim yabancı aşığı olup yerli düşmanı...

    hayır efendim. sneijder geldiği günden beri canını dişine takan varını yokunu ortaya koyan, buram buram yetenek ve zeka fışkıran oyuncu. iyi niyeti tartışılamaz bile. futbolculara kredi veren de budur. sneijder şu pozisyonu kadıköy'de son saniyede maç berabere iken kaçırsa kimse ağzını açmaz. çünkü kredisi inanılmaz fazla. çünkü senelerdir yapılan tüm saçma sapan eleştirilere rağmen bu adam şu an takımın tepe noktası.

    oradan adam kalkmış diyor aynısını 2 saat önce suaraz de kaçırdı. umut bulut suarez'in s'si kadar top oynasın, takımına fayda versin de sonra gitsin kaçırsın pozisyonu. bu taraftar bıktı sizin gibi yeteneksizlerden. aslında eleştiriler öncelikle yönetime. eray bale'dan meşhur golü yediğinde kovulmalıydı. antreman sahasına jiple girdiğinde kovulmalıydı. ama siz türk oyuncuların götünü kaldıra kaldıra başımıza bela ettiniz. muslera iki sezon eray gibi oynasın bak bakalım nasıl kapı dışarı ediyorlar. sneijder yarım sezon gol asist yapmasın nasıl karşılıklı feshediliyor o sözleşme. keita'yı gönderen sabri'ye, ilic'i gönderen barış özbek'e, melo'yu gönderen jem paul'e sabretmeyi biliyor. zihniyet değişmedikçe bir arpa boyu yol gidemeyiz.

    umut bulut, burak yılmaz ve türevlerinin her hareketi göze batacak. 10-0 olan maçta kaçırdıkları pozisyon başlarına kakılacak. çünkü sabır sınırı taştı. ancak en büyük sorumlu onları berbat oldukları dönemde göndermeyen, gönderemeyen yönetimler. ama bak sneijder 3 hafta kötü oynasın nasıl kapı önüne koyacaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın