• 7
    sonuna kadar desteklediğim yazarlardır.

    ben de farkındayım son zamanlarda sözlüğün giderek kalitesizleştiğinin. eğer bir el atmazsak daha da kötüye gidecek gibi görünüyor. saygısızlık dizboyu, herkes birbirine laf sokma derdinde, tartışmalar hep kahvehane ağzıyla yapılıyor. bir süredir bu konu üzerinde düşünüyorum ben de acaba galatasaray sözlük nasıl daha iyi bir yere getirilebilir diye. ve evet sonunda çözümü buldum.

    daha çok bayan kullanıcı.

    olm bi durun amk hemen yargısız infaz yapmayın. evet kötü durumdayım farkındayım ama valla onunla alakası yok bunun. ama şimdi lütfen düşünün tüm kullanıcılarının erkek olduğu bir sözlük. insan ne konuştuğuna dikkat ediyor ne de başka bi şeye. kimse kendine çeki düzen gösterme gereği duymuyor. ben bile şurda %30-40 civarında kız olduğunu bilsem valla takım elbise giymeden sözlüğe girmem.

    demem o ki bayan kullanıcı sayısını birazcık daha arttırırsak, onların da spora, futbola ve galatasaray'a olan ilgisini arttırmayı başarırsak umuyorum ki galatasaray sözlük hakettiği elitliğe kavuşacaktır. sözlük ilkbahar havasına bürünecektir. sözlükte vakit geçirmek daha keyifli bir hal alacaktır. size söz estalf hiçbir bayan kullanıcıyı özel mesajla taciz etmeyecektir. belki haftada bir mesaj. bilemedin iki. o da "hoşgeldiniz, sözlük yazarlarından bir ricanız var mı?" falan. ne kadar güzel olmaz mıydı? düşünsenize galatasaray sözlük ile ilgisiz istekler başlığına "kahve içmek isteyen var mı?" yazıyosun 8 kız mesaj atıyor. sonra aralarında seçim yapamayıp 8'iyle birden kahve içmeye gidiyorsun. bence sözlük dediğin böyle olmalı. gece vardiyası şarkı listesi başlığında biraz da demet akalın, gülşen falan görelim. sırf o başlık yüzünden gece sözlüğe giresim gelmiyor. radyo 2000'i arayıp annesine, memleketteki yârine istek şarkı yollayan askeriye gibi oluyo lan güzelim sözlük. ne olm bizim günahımız? şu yüzümüz hiçbi yerde gülmeyecek mi bizim? zirvelere katılıyoruz ortam olsun azıcık sosyalleşelim diye. mekana bi giriyorum yeniçeri ocağı gibi amk. içeri eli yüzü düzgün bi erkek girince bile gözler ona çevriliyor. yani elim yüzüm düzgün diye söylemiyorum bana bile bakan oldu. şimdi isim verip rencide etmek istemiyorum burda.

    ondan sonra sözlük çok bozdu. bozar tabi. sölük yine iyi. sen bi zirveye katıl o zaman anlarsın ne kadar bozmuş. daha whatsapp gruplarından bahsetmedim bile. ben sözlük kullanıcılarının açtığı whatsapp gruplarından bir tanesine katılma şerefine nail oldum. 3 günde telefonumun 64 gb'lık hafızası kadın resmiyle doldu. telefonumu görseler bu yılki pirelli takvimini ben hazırlıyorum zannederler. hayır ben 27 yaşındayım 2 yıllık telefon benden çok kadın gördü ona yanıyorum.

    yine taşın altına tek başıma elimi sokarak bu önemli konuyu ben gündeme getiriyorum. ama vurmadan önce bi düşünün. ilk taşı en günahsız olanınız atsın lan. şu an eminim taş deyince bile aklına kadın gelen yazarlarımız var. lütfen bu sorunu artık görmezden gelmeyelim. bakın her yazar çevresinden 1, okulundan 1, işyerinden 1 kız arkadaşını sözlüğe kazandırsa 40 yapar ve sözlüğün 40. yılı kutlu olur. bu konuya azami özen gösterelim ey cemaat.

    harcanıp gidicez buralarda amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın