resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10471
    kendisi hakkinda soylediklerimi "gobegiyle" anlayan arkadaslar olmus. aciklama ihtiyaci hissettim;

    https://pbs.twimg.com/media/CYHXgk9WwAAVEVw.jpg

    Yukaridaki fotoda da gorundugu uzere az da olaa fazla kilosu var aslan parcasinin. bu takimin en iyi iki oyuncusundan biri oldugu gercegini degistirir mi? asla..

    takimi icin her zaman elinden gelen herseyi yapan, ugrasan, emek veren, gecen sezon sampiyon olmamizi saglamis iki adamdan biri olan sneinder her haliyle benim kabulum. ne dedim entry'de sen her halinle bu takimin dortte birisin ama biraz daha forma gorersen her maca bir sifir onde baslatirsin bizi dedim. bir suser olcan'a gobegini erit de seklinde yazmis, arkadas olcan kim? benim olcandan ne beklentim olur ki gobegini erit falan yazayim ya da sneinder'la kitaslayayim? neymia kendisi hakkinda cok gobek makarasi yapilmismia. arkadas temmuzdan beri askeriz, sozlugu tekrar takip etmeye yeni yei basladik,bana ne kimin ne gobek muhabbeti yaptigindan?

    bilip bilmeden milleti linc etmeye bayiliyorsunuz, surda sino'ya iki guzelleme yaptim diye demedigini birakmayanlar kacmac basliginda sino'ya sallayip atip tuttular arastiralim mi?

    su baslikta bana bunlari yazdiriyorsunuz ya bravo size. isiniz gucunuz linc, hakli haksiz demeden, adam ne demeye calismis diye dusunmeden ancak linc.

    insan gercekten hayret ediyor..

    sen bizim muslera ile birlikte herseyimizsin aslan parcasi, bakma linc meraklilarina, ikinci devre bi geri donus yasayacaksak da bu sen ve muslera sayesinde olacak. performansini az daha yukseltip fizigine az daha dikkat edersen god mode'a gecip ortaligin .mna koyarsin bizim guvenimiz tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın