• 1144
    piyasada doğru dürüst yerli film yok. ayrıca yerli filmlerin puanlarını bizim rapper fuat mı veriyor anlamadım.(sana puanım 9 kanka) hep yüksek.

    son yıllarda 2-3 tane izlemeye değer film var yerli piyasada:

    (bkz: kelebeğin rüyası)
    (bkz: bana masal anlatma)
    (bkz: limonata) *

    bir de fularım olmadığı için ''kış uykusu'' filmini tam şey edemedim. fularlı izlersem belki?

    bir de bizimkiler korku filmi çekmesin. yahu bıktı kardeşim cinler de bıktı adamları rezil ettiler yav. bir gün seti basacak bu üç harfliler ondan korkuyorum.

    gelmek istediğim nokta; ''güzel bir yerli filme açız''

    edit: bu arada yerli korku film olarak bazı filmlerin hakkını yemeyelim:

    (bkz: şeytan-ı racim)

    quantum nickli bir inci yazarının anlattığı hikayeydi bu. gece yarıları yazmaya başlar titreyerek okurduk sözlük ahalisi olarak. sonra bıraktı yazmayı ve bu senaryoyu film haline dönüştüreceğini söylediler. yerli korku filmlerine bakarsak iyi sayılabilecek bir film. bazı efektler paintle yapılmış gibi dursa da başarılı. bizde korku filmi adı altında ''kan, tavuk ayağı, leş'' vs. gösterdikleri için bu film temiz ilerlemekte.

    (bkz: musallat)

    süresine bakmadan izlediğinizde tam bitti derken toplanın beyler en baştan anlatıyorum gibi bir bölüm var bu filmde de orası gereksiz olmuş. bu da yerli korku filmlerin oldukça başarılı bir örneği. ancak daha sonra gelen serilerin ilkini yakaladığını düşünmüyorum.

    (bkz: büyü)

    okan yalabık oynadığı için mi artık ne diyeyim bu da içinde kan, vahşet götürmeyen başarılı bir film. setinde yangın çıkmıştı zamanında. pr çalışması değilse yukarıda dediğim olay artık canlarına tak etti demek ki :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın