resim
Séamus Coleman
Takım:Everton
Mevki:Sağ Bek
Yaş:35
Boy:1.77
Uyruk:İrlanda
  • 7
    1 ay sahalardan uzak kalacağı söylenen çok beğendiğim ve sevdiğim değerinin üstünde * sağ bek.

    real madrid porto'dan danilo luiz da silva'yı alacağına kendisini alsaydı şuan dünya'nın en iyi 3 sağ bek futbolcusundan birisi olma yolunda ilerliyordu. ayrıca son bir buçuk sezondaki performansına 3 sene önce ulaşsaydı kendisini yine üst düzey bir takımda görebilirdik. danilo porto'dan olduğu için, şampiyonlar ligi'nde oynadığı için şov seven real madrid danilo'yu aldı takıma. şampiyonlar ligi'nin önemine bir örnek bu.

    yine aynı şekilde psg de 2014 dünya kupasında forma giyen serge aurier'i transfer etmişti. yine coleman denenebilirdi ama dünya kupası'nda oynamadığı işin şov kısmı düşüktü. gerçi auirer fransa'dan olması lazım. alıverelim demişlerdir. belki de coleman ingiltere'den fransa'ya gitmezdi. o farklı konu tabi.

    bu konuda da van gaal'i anmadan edemem. şurada harcamalar mevcut (bkz: louis van gaal/#1870752). darmian'a şuna buna düğünlerdeki sarhoş patron gibi para saçacağına arabayla yarım saat - 45 dakikada ulaşacağın şehirde mavi formayla oynayan bu futbolcuyu düşünmedin hoca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın