resim
Ahmet Çakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 89
    arda'nın 12 eylul 2009 galatasaray besiktas macindaki etkisiz futbolunu fırsat bilip yine kaptanımız hakkında saçma sapan konuşandır.kendisine göre arda bir messi ya da bir rooney kalitesinde hiçbir zaman olamazmış,fizik yapısı buna müsait değilmiş.yine kendisine göre messi hiç yorulmuyormuş.2 arjantin maçından sonra 5000 km yolculuk yapmış,dönmüş lig maçında da golünü atmış. o zaman ahmet çakar şu sorulara cevap istiyorum:
    sorular:

    1)bu yıl* sadece galatasaray'da değil tüm türk takımlarına baktığımızda resmi maçlarda en fazla sahada kalan oyuncu kimdir?
    2)türk milli takımının estonya ve bosna hersek ile oynadığı maçlarda skor olarak geri düştüğünde ve oyun sıkıştığında hangi oyuncunun ayağına baktı?
    3)türk milli takımı bosna hersek ve estonya ile oynadığı maçlarda ön liberoları emre belözoğlu,hamit altıntop ve ceyhun gülselam iken ingiltere ve arjantin milli takımının orta saha oyuncuları kimlerdir?
    4)türk milli takımının forvetinde estonya maçında bitik nihat ve bosna hersek maçında beleşçi semih varken;
    a)arjantin milli takımının forvetinde kimler vardır? b)sonradan oyuna giren diego milito hangi italyan takımında oynamaktadır?
    5)a-la liga'da kaç hafta geride kalmıştır?
    b-guardiola'dan izin alarak la liga'nın 1.haftasında sporting gijon maçında oynamadan arjantin milli takımına katılan ve 2 maç yaptıktan sonra ispanya'ya dönerek getafe maçının 58.dakika'sında iniesta ile birlikte oyuna giren oyuncu kimdir?
    cevaplar:

    1)*, 2)*, 3)(u: arjantin-juan sebastian veron, cambiasso, ingiltere-steven gerrard, frank lampard), 4)a-*, b-*, 5)a-*, b-*

    evet ahmet çakar bu soruların cevabını bilmiyorsun.bilseydin *zeka geriliği olan biri gibi konuşmazdın.

    not:yazdıklarım kesinlikle arda en az messi kadar iyi oyuncudur demek değildir.elbette messi arda'dan ve şu an dünyadaki her oyuncudan iyi bir oyuncudur.ama bu oyuncuları karşılaştırırken de elmayla armudu karşılaştırır gibi karşılaştırmak da yanlıştır.örnek vermek gerekirse elma armut karşılaştırması şu şekilde olabilir:
    (bkz: uğur meleke elmaysa ahmet çakar armuttur)***

    edit:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın