resim
Adewole Raheem Lawal
Takım:Attack Energy
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:34
Boy:1.81
Uyruk:Nijerya
  • 170
    600-800k maaş verdiğimizde kabul edecekse yaparsın sezon sonuna kadar sözleşmeyi, +2 yıl opsiyon koyarsın kulüp olarak. en kötü yarım sezon oynar gider bu şekilde, sen büyük kulüpsün böyle topçularla masaya öyle bir oturacaksın ki senin istediğine karşı gelme şansı olmadığını anlayacak. istiyoruz ama şartlar bunlar dersin ve kabul etmezse kalkarsın masadan.

    bizim kulübün en büyük sıkıntısı masaya sanki biz futbolcuymuşuz da futbolcular ve kulüpleri de galatasaraymış gibi oturtması. nedense kesin ve tartışmaya kapalı istek sunan onlar oluyor hep, biz de " aman ağabey yapma pokun yiyem" tarzında ezikçe transfer pazarlığı yapıp mesut ünal, süleyman hurmalara falan boyun eğiyoruz. adamlar da güzel geçiriyorlar bize.

    dalga geçerler ama gir transfermarkt' a oradan bile bulursun donk kadar maliyete oyuncu, niye yerel piyasada boyun eğen konumuna geçiyorsun milletin algısında sen!! hoca diretiyorsa onu haşlayacaksın yok scout ekibi denen topluluk donk gibi rawal gibi elemanların yerine futbolcu bulamıyorsa onları da lağvedeceksin kardeşim. biraz transfer pazarında ağırlığınız olsun aq, kulübün repütasyonuna tecavüz ettiniz.

    bu sadece bizim dursun için değil ha ünal başkan ve adnan başkan için de geçerlidir. burak, selçuk, yekta falan 2019a kadar sözleşme uzattın bir de zam yaptın be başkanım!! geçen seneden alacağı varmış da ondan yapmış bu zammı başkan diyorlar; bana ne kardeşim? ödeseydi borçlarını adamların, ödeyemiyorsa satsaydı adamları. neyse dolmuşum iyice, bu zihinsel rahatlamayı yapmak da raheem rawal kardeşimizin başlığının altına nasipmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın