resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 338
    adam instagram'da taraftara yavşaya yavşaya galatasaray'a transfer oldu :(

    şakayı bir kenara bırakırsak öncelikle hayırlı olsun. kendisinin bonservisinde hiçbir suçu yoktur. hatta imza attığı sözleşmeyi kabul etmeyecek birçok yerli oyuncu var.bu galatasaray'da ne kadar oynamak istediğini gösterir. kadroya uyum sağlar sağlamaz o ayrı konu. amrabat da kendi sözleşmesinden bayağı fedakarlık yapmıştı, genel perfromansına bakarsak tutmadı. bu saatten sonra bize sadece desteklemek düşer.

    bonservis konusuna hiç değinmeyeceğim. zaten birçok arkadaş belirtmiş ne kadar saçma bir rakam olduğunu. yönetim bu şekilde saçma para harcamaya devam ettikçe kulübe 1 kuruş para kazandırasım gelmiyor. önceden ben kulübe para harcıyorum edebiyatını hiç sevmezdim ama artık o kadar saçma hamleler yapılıyor ki milletin dişinden tırnağından artırdığı paraların bu kadar kötü kullanılması insana koyuyor.

    donk bizim eksiğimizi kısa vadede giderebilir belki. ama olaya uzun vadede bakmak lazım. bu sene diyelim ufak çapta bir mucize oldu ve seneye şampiyonlar ligine girdik. donk ligde iyi performans gösterse bile* gelecek sene şampiyonlar liginde gözümüz kapalı kadroya yazabilecek miyiz yoksa yeniden transfer yapmak mı isteyeceğiz? muhtemelen transfer yasağı geleceğinden bu konuya çok kafa yormamıza gerek kalmayacak. donk yerine artık gemileri yakıp kaliteli bir oyuncu almalıydık bence. nasıl olsa her halükarda ceza alacağız. barcelona ceza alacağını bildiği için gitti suarez'i aldı mesela.

    bir de, umarım "melo'nun yerini dolduracağım" minvali açıklamalardan vazgeçer. yoksa bonservisinin altında çok fena ezilecek. neyse tekrardan hoşgelmiş diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın