resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2072
    --- alıntı ---

    hamza hamzaoğlu'na görev için her zaman hazır olduğunu söylediğini dile getiren eski milli oyuncu, "hamza hocaya; 'eğer beni düşünmüyorsanız, şimdi yüzüme söyleyin. bunu sizden duymak istiyorum' dedim. sezon sonuna kadar beraberiz dedi. beni hazırlayacaklarını söyledi. her şey çok iyiydi. 1-2 ayda fit duruma geldim. hazır durumdaydım. beşiktaş maçı öncesi kampa girdik. içeri girdiğimizde, listeye baktığımızda benim de ismim vardı. daha sonra maçı biz galip geldik. eve gittim hamza hoca aradı; 'ben senle çalışmak istemiyorum' dedi. şimdi 2 aydır beraber çalışıyorsunuz. kamptasınız. fit durumdasınız ki 6 aylık sözleşmem var, sözleşmem devam ediyor yani. daha sonra ben kendisini bir daha aradım. 'hocam hayırdır bu kimin fikri, sizin mi başkasının mı' dedim. 'hayır benim fikrim' dedi. 'neden' dedim, 'koray'ı oynatacağım' dedi. eğer benim yüzüme bunları söyleyip, arkamdan başka işlerle uğraşıyorsanız, kim bilir takım arkadaşlarımla, oyuncularla neler yaşamışsınızdır. onu da artık ben bilmem, ona sormak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

    --- alıntı ---

    yukarıda anlattığı olay doğru ise , sözleşmesini feshetmemesi gayet doğru bir hareket. yukarıdaki olay olmamış olsa bile her zaman kendisine ihtiyaç olduğu anda bu ihtiyaça cevap vermesi, iyi bir yedek olması ve kendisini hep hazırda tutması nedeni ile birileri istiyor diye gitmek zorunda değildi. kendisi bu konuda sözlükte çok eleştirildiği için yazma gereği hissettim. ayrıca anlaşıldığı üzere hamza hoca birilerini göndermek için hep genç oyuncuları bahane olarak kullanmış ama nedense o bahane konusu genç oyuncularıda oynatmamış.
    aslında oyuncuların ayrıldıkları takım hakkında konuşmalarını etik bulmuyorum ama zan'ın konuşmalarını olumlu buluyorum. çünkü o anlattıkça takım içerisindeki kangren oluşum ve davranışlar daha ortaya çıkıyor.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın