• 3751
    4 ocak 2016 fenerbahçe'nin sayıştay tarafından denetlemeye alınması hadisesinde olacak olan şu;

    uefa fenerbahçe'nin gelirlerini dondurdu. yani uefa'ya fenerbahçe'nin hukuksuzluk yapmadığını kanıtlayacak evraklar sunmaları gerekiyor. çünkü kulüp defterleri incelendiğinde anormal verilerle karşılaşacak adamlar.

    işte yapılacak bir sayıştay incelemesi ve sonucunda düzenlenecek her şey yasalara uygundur tutanağı fenerbahçe'nin uefa'ya sunması için mükemmel bir belge olacak. diyecekler ki biz iç hukukumuza uygun yollarla gelir elde ediyoruz. bunun için uefa nezdinde cezalandırılmamız haksızlık.

    eh malum şike hadisesinde de aynı şey oldu. normalde tff bunlara soruşturma bile açmazdı. ama bir soruşturma açıldı ve adamlar o soruşturma sonucunda şike yapmadı şeklinde raporu uefa'ya sundular. dünyada şike yaptığı tespit edilip başkanı ceza almayan tek kulüp olmayı da bu şekilde becerdiler.

    aynı oyun sergileniyor.
    aha buraya yazdım. şimdi bekleyip görelim senaryo aynı bu şekilde gelişecek mi gelişmeyecek mi?

    sayıştay incelemesinden fenerbahçe aleyhine bir sonuç çıkması imkansız. zira bir defa ülker hükümetin içinden bir kurum. ayrıca tayyip koyu fenerbahçeli. el ele kol kola hallederler bu işi. kalıbımı basarım uefa fenerbahçe'yi incelemeye almasa sayıştay'ın da fenerbahçe ile alakalı bir denetleme yapacağı falan yoktu. tamamıyla göte gelmesin bineler diye düzenlenmiş bir oyun. tabi bu arada kamuoyunda bol mağduriyet de yaratırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın