• 1137
    (bkz: paddington)

    dün gece uykum gelmedi, uykum gelsin diye boş bir film açayım dedim.
    kitap da kalmamıştı, çok çaresizdim. bu filmi açtım. küçük bir ayının hikayesini anlatıyor. zaman zaman sıksa da uyumadan tamamını izledim.
    eğer şöyle arkama yaslanayım eğlencelik 1.5 saatlik takılayım diyorsanız izleyebilirsiniz.

    (bkz: düğün dernek 2)

    açıkçası 2-3 saatlik boşluğumuz vardı, zaman bulup gittik. ilk filmde daha çok eğlendiğimi, iyi vakit geçirdiğimi hatırlıyorum. haliyle ilk filmle kıyaslıyorum ve bence 1. film daha iyiydi.
    bu adamlar kesinlikle komik ama bir sorunları var. çok fazla gereksizlik var. çok fazlalıklar var. gereksiz karakterler, gereksiz sahneler. anlamsız durumlar var, izleyenler beni anlayacaktır. karakter üzerine gereksiz yoğunlaşmalar, aslında komik olduğu düşünülen ama hiç komik olmayan tipler var. iyi oyunculuklar da bu yüzden kuru yanında yaş muamalesi görüyor. filmde fikrimce bir adet efsane performans var o da devrim yakut'tur.

    film eğer 90 dakikaysa bunun 70 dakikası çöp. o 20 dakikayı tamamına yayabilseler zaten hababam sınıfı, süt kardeşler, gülen gözler olurdu.
    dolayısıyla sinemada izlenmeyecek kadar kötü, tv'de ilk kez diye yayınlandığında ana-baba-çoluk-çocuk izlenebilecek derecede iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın