resim
Adalberto Peñaranda Maestre
Takım:Boavista
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.86
Uyruk:Venezuela
  • 1
    granada'nın, dün oynanan 3 ocak 2016 granada sevilla maçında, granada adına 2. golü kaydeden venezuelalı, 18 yaşındaki genç oyuncu. oldukça şık bir gol attı. orta sahada topla buluştuktan sonra hızla dikine doğru dribling yapıp 3 sevillalı oyuncunun arasından sıyrıldıktan sonra, ceza sahasına girerken dengesini kaybetmesine rağmen güzel bir son vuruşla çok güzel bir gole imza attı.

    az önce başlığına yazdığım isaac success gibi bu oyuncu da çevikliği ile dikkat çekti. kendisi bu sezon toplam 18 maçta 7 gol 1 asist kaydetmiş.

    tesadüfen denk geldiğim bir maçta granada adına böyle iki potansiyelli oyuncuya rastlamak hoşuma gitti. adamlar ne güzel bulmuşlar vallaha genç oyuncuları, tebrik etmek lazım. ha bu isimler ileride yıldız olur, olmaz onlar ayrı konu. ben sadece 1 maçlık performansları üzerine yorum yapıyorum ama en azından sıfır zararla noktalanır bu transferler ki piyasa değerlerine bakacak olursak kar edecekler gibi duruyor gelecek yıllarda. üstelik bunu yapan kulüp ispanya'nın orta sıra takımlarından granada. biz de büyük kulübüz diye övünüyoruz. adamlar bizden daha doğru yapıyorlar bir çok şeyi. şapkamızı önümüze koyup düşünmenin zamanı çoktan geldi de geçiyor.

    maçın sonucunu da yazarak bitireyim, granada 2-1 yendi sevilla'yı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın