resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 288
    bakın bilal'e anlatır gibi anlatıyorum.

    ryan donk 29 yaşında. yıllık 1.3 milyon euro'ya oynuyor. kasımpaşaspor takımının kaptanı. ön libero ve stoper pozisyonlarında oynuyor. ligin ilk yarısında çıktığı 16 maçta 2 gol 2 asisti var. kasımpaşaspor takımının en önemli oyuncularından birisi.

    umut bulut 32 yaşında. yıllık 1.8 milyon euro'ya oynuyor. santrafor(arkadaşları ona golcü diyor:/). süper ligde forma giydiği 13 maçta 3 golü var. sahada olduğu her dakika galatasaray taraftarını hayata, futbola küstüren, kazmalığıyla sosyal medyada capslere konu olan, yaşadığı stres yüzünden saçkıran olan adam.

    ikisini kafa kafaya takas etmek istemişler mustafa denizli veto etmiş. allah aşkına kim kafa kafaya takas etmek istemiş bu adamları? nerden uydurdunuz böyle komik haberleri?. ben takas haberini en son gördüğümde 1.5 milyon euro+umut deniyordu. bana kalsa 1.5 milyon + umut verirsem siz zarar edersiniz bedava verin daha az zarar edersiniz derdim orası ayrı mesele de kafa kafaya takas istediler de umut'u vermedik saçmalığı nedir abi. mal herhalde bu adamlar umut'la donk'u kafa kafaya takas etsin. bi siz çok akıllısınız burada zaten, küstah küstah üslubla bi yerlerinizden uyduruduğunuz yalanlarla millete laf sokarsınız ancak.

    umut'la donk'u kafa kafaya takas edelim dediler. yav he he
App Store'dan indirin Google Play'den alın