resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10630
    galatasaray'ımızdaki kariyeri aslında canımız, ciğerimiz, altın portakalımız wesley sneijder geldiği anda biten futbolcu. sadece zaman gerekiyordu taraftarın ondan nefret etmesi için ve o zaman geçti, artık herkes ben dahil ondan nefret ediyor.

    şimdi diyecekseniz ki ne alakası var sneijder ile burak'ın. şu alakası var. burak tam olarak bir ikinci forvet, yardımcı forvet ya da siz ne demek isterseniz ondan. yani oyun planlaması yaparken burak'ı asla ileriye tek başına koyamazsın. eğer koyarsan olmaz ki nitekim olmadı. burak en iyi zamanını yanında didier drogba var iken geçirdi. neden? çünkü drogba stoperlerle boğuştu, top tuttu, asist yaptı. burak'a tek iş kaldı son vuruş yapmak. onu da morali düzgün olduğu için yaptı. hala sneijder ile olan alakasını açıklamadın diyorsanız azıcık sabredin diyorum ben de *. ben açıkçası burak sadece son vuruş yapacak diye takımımda tutmam ama dönemin şartlarında * burak gibi bir futbolcuyu kullanmak gerekiyordu. biz de burak'ı kullanarak burak ile beraber iki şampiyonluk yaşadık. şu saatten sonra yapılması gereken şey, kendisiyle vedalaşmaktır medeni şekilde.

    gelelim sneijder ile alakasına. sen hem klasik on numara olan sneijder'i hem burak yılmaz'ı hem de burak yılmaz'ı oynatacak pivot santraforu aynı anda sahaya süremezsin. sürersen arka taraf evlere şenlik olur. sadece sneijder ve burak ile de oynarsan bu sefer her top duvardan seker gibi geri döner. takımındaki en kaliteli futbolcuyu* da yollayamazsın. ederinden kat ve kat fazla para verdiğin burak'ı da kimse almaz. peki ne olacak? olan taraftara olacak. her maç burak'a küfrederken verem olacak taraftar. aslında suç burak'da değil burada, kadro planlamasının ağzına eden gelmiş geçmiş yöneticilerimiz ve teknik ekiplerimizde ama kabak burak'a patladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın