resim
Batuhan Karadeniz
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.95
Uyruk:Türkiye
  • 635
    oleg kendisini çok iyi anlatmış. (bkz: #1875592)

    fizik olarak erken gelişti, 16 yaşındayken süperligde oynayacak fizik gücü de vardı fizik görüntüsü de. bugün alt yapılardaki 16 yaşında çocuklara bakın fizikleri nasıl. batuhan erken gelişen fiziği sayesinde parladı. fiziği erken gelişince kendisinden 4 5 yaş küçük çocuklarla oynuyormuş gibi oldu çünkü. bu 3 4 yaş küçüklerle oynama mevzusu a takımda bişey değiştirmez. oradaki herkes gelişimini tamamlamıştır çünkü. ancak oyuncuların fiziksel büyüme ve gelişimlerini henüz tamamlamadığı alt yaş kategorilerinde 2 yaş bile çok şey fark ettiriyor.

    yani batuhan öyle çok süper yetenekleri olan bi oyuncu hiçbir zaman olmadı. fiziğinin erken gelişmesiyle kendisinden zayıf rakiplerini ezdi geçti. ancak a takım seviyesinde elle tutulur hiçbir şeyi yok. sadece vukuatları var. daha 18 yaşındayken 15-20 vukuatını yazmışlardı. hazırlık maçında gol atınca tribündeki kızlara şortun üstünden cinsel organını işaret etmek de dahil bunlara.

    kendisi hem karaktersiz hem de öyle sanıldığı gibi yetenekleri olmayan bir futbolcu. şu burak'la umut'la karşılaştırma işini de geçin artık. tamam şuan burak'ı kimse istemiyor ama bu burak şampiyonlar liginde iyi kötü 10 gol atmış, umut desen real madrid'e juventus'a gol atmış. fizikten düştüler performansları gitti rezil oynuyorlar diye de batuhan karadeniz gibi çapsızlarla kıyaslamanın mantığı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın