resim
Salih Dursun
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 551
    bence son 5 yılda takıma gelen en kötü futbolcu jem karacan'la beraber bu adamdı. gariban önündeki adama pas veremiyordu lan, ciddiyim hala bu adamın niçin alındığını çözemedim. koray günter'i sağ beke çeksek eminim ki salih'ten iki kat iyi oynardı.

    normalde yerli oyuncu transferlerini eleştirmek adetim değildir, çünkü yerli futbolcu transferinin tutma ihtimali yaklaşık olarak %50 civarındadır ama yabancı sınırı olduğu için şansını denemeye mecbursun. parlayan her yerliyi denemek zorundasın. mesela olcan 2013-14'te muhteşem oynuyordu, "tamam olcan bizi idare eder, daha fazla para saçmaya gerek yok" deyip yasin'i almamış olsak şampiyon mampiyon olamazdık büyük ihtimalle. ama bu adamda ne ışık gördüler de aldılar, hadi veysel'le tarık eskişehir'de parlamıştı da salih'in göze batan tarafı neydi hala merak ediyorum.

    üstüne üstlük veysel sarı 700 bin euro'ya alınmışken bu kabiliyetsiz adama 2.75 milyon euro vermiştik. ki tarık çamdal'a 4.75 verip almamış olsak, veysel bugün hala sabri'nin yedeği olarak tarık'ın yerine kadroda olurdu büyük ihtimalle. en azından defans yapmayı biliyordu. tarık defansı da hücumu da bilmiyor, salih dursun ise topa vurmayı bile bilmiyor.

    kısacası bir sıralama yapacak olursam veysel>tarık>salih derim. sabri ise kötü günündeyse bunların hepsinden kötü, iyi günündeyse bunların hepsinden iyi olan dengesiz bir futbolcudur. her neyse, umarım bu transfer döneminde iyi bir yabancı sağ bek alırız da bu isimlerin hepsi acı birer hatıra olarak tarihe gömülür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın