resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4611
    kendisi ile ilgili en anlamadığım konu tazminatını almadan gitti goygoyu.

    kendisi ara transferde 28 milyon euro harcadıktan sonra sezon sonu da aysal'dan 60-80 milyon euro transfer bütçesi istemiş, aysal ffp var borçlar var veremeyiz o kadar karşılığını verince de gitmiştir.

    arkadaşım neyin tazminatı? benimle anlaşırken sunduğunuz vizyon ve hedeflerle de örtüşmüyor ben bu oyuncu kalitesi, bu yabancı sınırı ve bu transfer bütçesi ile başarılı olamam diyerek kendisi istifa etti. kendi istifa eden teknik direktörler ne zamandan beri tazminat alıyorlar bilen birisi yeşillendirsin.

    ayrıca çok övülecek bir hoca da değil bence. karizmatikti, duruşu yakışıyordu falan onlar ayrı mesele, bi düşmanlığım da yok kendisine ama sonuçta neredeyse milyar euro harcattığı manchester city ile 1 kere bile şampiyonlar ligi gruplarından çıkamayan, machester city'de aldığı tek şampiyonluk da son maçı biraz şahibeli olan, sabri'yi sol bek, dany'yi sol bek, burak yılmaz'ı sol önde oynatan, kadıköyde sol bek dany sol açık burak yılmaz puan alabileceğini zanneden, 1-1 giden maçta 90. dakikada drogba'yı çıkarıp ceyhun gülselam'ı oyuna alan adam bu. bizi 6 ay deplasman galibiyetine hasret bırakan diyecektim de şimdi oyuncular bilerek oynamadı yeaaa diyenler olur diye onu da demiyorum. sadece hamza hamzaoğlu'nun bile yapmayacağı komiklikteki tercih hatalarındna örnek vereyim dedim. tutup da jose mourinho muamelesi yapmaya gerek yok yani.

    transfer üzerinde para götürdü diyemem, bence buna ihtiyacı da yok. ama ontivero transferi ile bi arkadaşını mutlu ettiği de bir gerçek. ama size fatih terim'in de birilerini mutlu ettiği bir sürü transfer sayarım. yani olaya aysalcı, terimci, mancinici, polatcı vs değil. galatasaraylı olarak bakın sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın