resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:35
Uyruk:Türkiye
  • 860
    nuri şahin çok, çok iyi bir futbolcu bana kalırsa. oyun tarzları falan bambaşka olsa da, nuri bir ara pogba gibi orta sahalarla aynı sınıftaydı.

    nuri bize gelirse, kendisinden beklentilerimiz kendisinin oyun karakterine uygun olmayacak. biz 4-2-3-1 orta sahası isteyeceğiz. basan, mücadele eden, çok hırslı bir orta saha isteyeceğiz.

    nuri ise 4-3-3 orta sahası. yani arkasında ve yanında birer adam bulunması gerekli. mesela mehmet topal - lassana diarra - nuri şahin çok güzel bir orta üçlü olur. lass'ın dinamizmi mehmetten ve beklerden topları almasını sağlar, topal savunma kısmında iş yapar, nuri ise pas aklı olur. ki nuri'den böyle bahsettiğime bakmayın. öyle saha içinde çok yatan bir adam değildir. bildiğimiz nuri zaten yahu.

    nuri geldi 27 yaşına. sakatlıklar olmasa bambaşka bir kariyeri olacaktı. ha, hala önünde çok üst düzey katkı vereceği 5-6 senesi var. o ayrı mesele. bize gelirse, şu anki takımımızda beklentilerimiz ve oyun tarzının uyuşmaması problemi olur. 4-2-3-1'de takım yükünü çeken orta sahalardan değil kendisi. ve sneijder varken, nuri ile orta saha kurarsak, 4-1-4-1 oynamadığımız sürece, kanatlarımız ve beklerimiz yine uygun olmadığı sürece çok kırılgan oluruz. hele podolski tarzı kanatlardan verim aldığımızı düşünürsek şu an, nuri intihar olur.

    çok kaliteli futbolcu nuri. ama sanki bize uymaz. şu anki yapımıza uymaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın