resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5
    bulunmuş yine parayı nasıl çalarız futbolcusu. tebrikler yönetim.

    bazı arkadaşlar konuyu yanlış algılıyorlar. ekleme yapmak gerekti. ne galatasaray ne diğer türk takımları, hiç bir genç oyuncu yetiştirecek, geliştirecek potansiyeli yoktur. biz olmuş elmayı yemeyi daha bilmiyoruz. sneijder, muslera ortada. bruma da orta. sinan gümüş ortada. en yakın bunlar. modern futbol katiliyiz, futbol katiliyiz. vasat seviciyiz biz. ırkçıyız. bunları aşmadan, insani değerler, etik barındırmadan hiç bir iş alanında başarılı olamayız. şunu bir görün yahu.

    oğuzhan özyakup istisna. arda turan istisna. real madrid istiyor da, barcelona aşık da ooo müthiş futbolcu mantığını bırakmak için de oldukça olumsuz örnek gördük. beşiktaş'ın muhammed'i. barcelona aşıktı, ölüyordu muhammed muhammed diye. sonuç?
    barış özbek? dortmund, hertha berlin, hamburg? ne oldu?
    sinan kurt? bayern ii takımına gönderildi. çok potansiyelli bir futbolcu. mental problemleri bitmiyor çünkü.

    elbette emre bor iyi futbolcu olabilir, çıkabilir, dünyaları baştan değiştirebilir. almanya'da stuttgartta bunu yapma oranı %50 iken, bizde %1 bile değil. 28 yaşında adama tecrübesiz diyen , 34 yaşında 5 ay önce şampiyonlar ligi kaldırmış adama yaşlı diyen bir futbol ulemasıyız biz. hangi genci, hangi futbolcuyu yetiştireceğiz allah aşkına?

    daha dün podolski de söyledi. benfica'dan alt yapımız 11 tane gol yedi. altyapın bu halde. çıkardığın oyuncu eray işcan... semih.. ve kuzeyin oğlu emre çolak. diğer takımlardan zaten gözle görülür tek potansiyel çıkartan bursaspor. adam 16-17 yaşında topçu transfer ediyor anadolunun çeşitli yerlerinden. bursaspor altyapısı diyip yutturuyor.

    aklınızı başınıza alın galatasaraylılar, şöyle iyi futbolcu, böyle potansiyelli, şu takım bu futbolcu için ölüyor ısmarlama haberleriyle takımınıza çöp kazandırmayın. zaten sen ye diye yazıyorlar. bu takım gözümüzün önünde mbia'yı alamadı. göz göre göre 4 senedir sağ bek bulmadılar. sizce bunun sebebi ne?

    öncelikleri galatasaray'ın başarısı değil, cepleri. birileri bu işlerden müthiş paralar götürüyor. galatasaray taraftarı önce bu kanalı kurutmalı, ondan sonra transfer istemelidir. yoksa bir transfer yaparlar, sen de beklersin heyecanla sahaya çıksın da izleyeyim diye. olacak olacak derken herif semih olur çıkar. yasin olur takımını yakar. bize olmuş adam gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın