resim
Aykut Demir
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 90
    zeki bir forvet kendisini çok rahat arttırır. forvet kart göreyim, öyle attırayım derse 5 dakikada attırır. kart görmeden attırayım derse 30 dakikada falan attırır.

    bu aykut demir günlük hayatında çok tatlı, çok iyi, erdemli bir adam olabilir. tanımıyorum. ilgilenmiyorum da. ama saha içinde sürekli intikam faulü yapan, gaddar, topa-adama fark etmeksizin çok sert müdahaleler yapan bir adam. aykut'un üzerine oynarsın, bir olay döndürürsün ittirme falan, sarıyı görür aykuta da gördürürsün. sonrasında bir basit faul yap çaktırmadan bir şeyler söyle, bekle aykut sana çift dalsın sonra.

    çok kontrolsüz bir adam. ek olarak geçen sene beşiktaş-liverpool maçında görmedik mi coutinho ersan'ı pazara göndermişti ? https://www.youtube.com/watch?v=HJ3ObU5QKd8
    ortada pek çalım da yok, coutinho zeki adam. ha burada ersan'ın yaptığı da kötü. ulan adama gelse kıracaksın ayaklarını. gerekli mi yani ?

    aykut'un üzerine oynansa, kart aldırır attırırsın.
    kaldı ki gerçekten teknik futbolcular için aykut ekarte edilmesi basit. ya pas atar daha yaklaşmadan ekarte edersin, ya da kıvrak bilek hareketleriyle aykutu pazar-bakkal gezdirirsin.

    türkiye'de iş yapıyor ama tabi. çünkü geçen sene türkiye'de teknik forvet pandev idi. koşan forvette umut bulut idi. bunlar geçen senenin şampiyon takımının forvetleriydi bakın. diğer takımları düşünün. bir de aykutu düşünün. tabii parlar aykut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın