resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5036
    sozlukteki herkese iki sorum var emre ile ilgili.

    1- emre'nin gercek mevkisi ve pozisyon gorevi nedir?
    2- emre son 3 yil hangi mevkilerde ve gorevlerde oynadi?

    adami o kadar sacma pozisyonlarda izliyoruz ki, ben bu cocugun gercek mevkisini ve verim verdigi gorevleri herkesin unuttugunu dusunuyorum. unutmus olmali cunku adam sag acikta veya sol onde verim vermeyince sansini degerlendiremedi veya kotu oynadi diyoruz.

    benzer haksizlik 3 sene boyunca selcuk'a yapildi. ne olacak alti ustu 15 metre demeyin. butun her seyi degistiren o 15 metre. bayern ile leverkusen arasindaki fark o 15 metre. robben'in verim verdigi yerle skstigi yer arasi 15 metre. defanstan oyun kuran barcelona ile top yapmakta zorlanan galatasaray arasindaki fark 10 metre bile degil. 10 metre iceride, 10 metre merkezden disarida.

    emre, selcuk, jose, sneijder gibi fiziksel yetenekleriyle oynamayan adamlar icin verim verdigi ve vermedigi yer arasi mesafe 15 metre. selcuk icin bu daha kritik cunku selcuk beli en kalin, ayaklari en yavas bu oyuncular arasinda. ustuen cevre kontrolu de kotu olunca 10 metre one konuldugu 3 yil boyunca sicti. bir de burak sevdasi oyununu geri itti.

    emre colak, iyi mi kotu mu? bilmiyoruz ki, adam kendi mevkisinde asla oynamiyor. tek bildigimiz asiri teknik ama futbol zekasi eksi degerlerde. zaten futbol zekasi olsa bu yetenekle sag bek bile oynardi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın