resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1116
    herkes bir arda turan olamaz, yani demek istediğim bir anda mlada boleslav maçında 11e koyduğunda maçın adamı olamaz veya bir hagi vs. olamaz her genç futbolcu. bu özel karakterli ve özgüvene sahip olan futbolcuların yapacağı iştir. bir genç futbolcunun gelip bir anda takıma girip 3-5 veya 10 maçta hemen katkı yapmasını beklemek hayalcilikten öte değildir.

    dediğim gibi karakter ve özgüven işidir öyle bir anda girip hemen etki yapmak. sinan gümüş kardeşimizde öyle bir karakter ve özgüven yok malesef. o yüzden oynatıp beklemek gerek. beklemek gerek çünkü oynayarak kazanacak özgüvenini ve özgüveni olduğunda daha fazla katkı vermeye başlayacak. katkı verdikçe kendine güveni artacak, güveni arttıkça katkı verecek. işte bu da bir paradokstur bir yerde.

    yanlış beklentide olmamak gerek kendisinden, bu çocuk en özgüvenli olduğu halde bile topla yardırıp 3-5 kişiyi çalımlayıp gol atabilecek fizyolojik gerekliliklere sahip değil çünkü. vuruşlarını geliştirir ve kısa mesafede çabukluğunu ve çevikliğini daha da artırırsa iyi bir kanat forvet oyuncusu olur kendisinden. güzel de katkı verir skor olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın