resim
José Rodríguez Martínez
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.81
Uyruk:İspanya
  • 938
    kendisi ile ilgili acı bir gerçeği söyleyeceğim. kendisi scouting transferi değil. menajeri aynı zamanda melo'nun da menajeri. size bedavaya bi orta saha getireyim melo konusunda kolaylık yapın demiş hamza'ya bu oyuncuyu önermiş. hamza kasetlerini izleyip beğenmiş ve okey demiş.

    şimdi biraz oturup sakin sakin düşünün. sezon başında bütün kadro yapılanmasını evlatlarını üzmemek mentalitesi altında yapan hamza hamzaoğlu bu jose rodriguez'in selçuk inan yada bilal kısa'yı kesecek kalibrede bir oyuncu olduğunu görse bu transfere onay verir miydi? eğer onay verirdi diyorsanız buyrun hamza hamzaoğlu başlığına ve girdiğiniz entryleri tek tek silin. hamza jem paul karacan'ı nasıl antreman seviyesini yükseltmek için aldıysa jose'yi de antremandaki 5'e 2 top kapma oyunlarının seviyesini yükseltmek için aldırmış.

    bu adamın ne mal olduğunu daha oynadığı 2. lig maçında anladım. niye kadroda değil diye millet hamza'ya söverken jose rodriguez bu takımda ilk 11 oynayacak bir oyuncu değil dedim millet hamza'yı savunmak için söylediğimi düşünüp eksi yağdırdı. ben bu adamda real madrid maçı dışında hiçbir maçta ışık mışık görmedim. o da tiki taka esintileri sunduğumuz bir hazırlık maçıydı zaten. oynadığı daha ilk lig maçında defoları bir bir ortaya çıkmaya başladı. herşeyden önce şut atmaktan inanılmaz korkuyor. şut atmaktan bu kadar korkan orta saha oyuncusu mu olur. şut atmaktan bu kadar çekiniyorsan dmc olman lazım anchor man olman lazım. deli gibi top kapman lazım.

    kendisinin iq seviyesiyle ilgili notumu da çaykur rizespor maçında verdim. adamın şut çek diye önünü açtılar. şut çekmek yerine 2 stoper 2 ön liberonun markajında kaybolmuş burak yılmaz'a pas verdi. galatasaray'da 4 ay geçirmiş ve azıcık iq kırıntısı olan bir adam öylesine bir şut şansını topu kaptıracağını ble bile burak yılmaz'a pas atarak harcamazdı. sen 4 aydır burak yılmaz'la antremana çıkıyorsan o topu kaptıracağını adın gibi bilmen lazım. sonra kontratak bütün takım geri depara kalsın.

    yaşı gençmiş. birhan'ın yaşı daha genç ve eminim jose'den iyi oynardı orta sahada. kendisi kompakt 4-4-2 oynayan bir takımın sağ kanadını idare eder ki deportivo da kendisini bu şekilde kullandı geçen sene. onun dışında koyduğunuz her mevkide canlı bomba bu adam. göbekte topu ayağına aldığında 5 metre çapında bir çember çizin jose'nin etrafında. eğer o çemberin içinde 3 takım arkadaşı yoksa panik oluyor topa resmen bomba muamelesi yapıyor. pas hataları da bu yüzden.

    şunu da belirteyim şuanki kötü futbolu da biraz psikolojik. bi bocalama dönemi yaşıyor. şuan oynadığı kadar kötü bir oyuncu kesinlikle değil ama bizim taraftarın zannettiği kadar büyük bir potansiyel de hiçbir zaman olmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın